Screen Shot 2015-04-22 at 1.27.27 PM

Китаристът на Metallica загуби iPhone-a си с 250 идеи за песни

#Новини
2015. 04. 22.

Китаристът на Metallica Кърк Хамет обяви, че е загубил своя iPhone, на който бил записал 250 идеи за нови парчета. Случката станала преди 6 месеца, а Хамет успял да възстанови само много малка част от идеите си.

Бях направо смазан. Нямах ги дублирани никъде. Два-три дни ходих из къщата като замаян. Загубих телефона. Просто го загубих. Не мога да го намеря. До днес още го търся. Просто съм го оставил някъде…още има шанс да се появи, надявам се. Да се опитам да си припомня идеите…? Мога да си спомня само осем от тях.

– споделя Хамет пред “The Jasta Show”.

На много хора се случва да загубят телефона си, заедно с ценната информация, съхранявана на него. Затова винаги архивирайте вашия iPhone, особено ако на него имате неща, които могат да ви донесат милиони долари. Не е много сложно. Можете дори да зададете това да става автоматично. Отидете в Settings > iCloud > Backup и активирайте опцията iCloud Backup.

След този случай Хамет винаги прави бек-ъп на идеите, които му хрумват. Надяваме се, че загубата на iPhone-а няма да го накара да се откаже от устройствата на Apple.

Източник: Blabbermouth

Добави коментар