imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Най-новата реклама на iPhone представя палитра от многоцветни приложения


Безспорно един от многото плюсове на iPhone е факта, че екранът му е портал към многочислени вълнуващи приложения. Нужен е само един клик и вече имате достъп към всеки един от тях и преживяванията, които те включват. Последната реклама на смартфона на Apple акцентира именно върху това.

Amazing Apps” е третото рекламно включване в рамките на започната през юли кампания, озаглавена „Ако не е iPhone, значи не е iPhone” (“If it’s not an iPhone, it’s not an iPhone”). Преди да ви припомним предишните две реклами, вижте цветната феерия от приложения на “Amazing Apps”:

Истинско главозамайващо пътешествие като за 30-секунден клип, нали?

Всъщност цялата „Ако не е iPhone, значи не е iPhone” кампания разчита на кратки, ударни и директни клипове, всеки от които трае по точно половин минута. Фокусът тук пада върху многообразието на App Store и факта, че всеки притежател на iPhone има достъп до над 1,5 милиона приложения. Както и да го погледнем, това е меко казано много!

Първите две реклами акцентираха върху различни части от усещането да притежаваш iPhone. Сантименталното „Love” разглежда отношението на собствениците на Apple смартфона към устройството им. „99% от хората, които имат iPhone…обичат своя iPhone”, е таглайнът във видеото, което може да видите тук:

Hardware & Software” се прехвърля на друга вълна: все пак Apple се грижи както за софтуера, така и за хардуера на своя смартфон. Двете отделно цялости се сливат в едно, оформяйки комбинация от вълнуващо приключение и надежден спътник в ежедневието на всеки.

Именно това беше и отправната точка на текущата рекламна кампания.

Кой от трите клипа ви допада най-много? Какво мислите за кампанията, фокусираща се върху технологичните възможности за забавление, комуникация или работа, които смартфонът на Apple разкрива пред нас?

Ако сте пропуснали естетиката на индийските сватби, комбинирана с елегантността на iPhone, не пропускайте шанса да се насладите и на една по-специална реклама на iPhone 6.

Източник: CultofMac

iPad Pro new vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.