iPhone-6s-Google-cover

Вижте кой е най-търсеният технологичен продукт на 2015 г.

#Новини
2015. 12. 17.

Google публикува своята ежегодна класация “Годината в Google Търсене” за 2015 г. Тя обобщава най-популярните потребителски търсения в мрежата в различните категории. Не е изненада, че продуктите на Apple са в челните позиции в категория “Техника”.

Най-търсеният в Google технологичен продукт за 2015 г. е iPhone 6s, а в първата петица са още Apple Watch и iPad Pro. Както можете да видите, в 10-ката намират място и три продукта на Samsung: Samsung Galaxy S6 (2-ро място), Samsung Galaxy Note 5 (6-ти) и Samsung Galaxy J5. Останалите технологични продукти, намерили място в престижното подреждане са LG G4, HTC One M9, Nexus 6P и Surface Pro 4.

Нека видим и кои са най-популярните търсения в Google за отиващата си година и в останалите категории. Като цяло, легендата от NBA Ламар Одъм, който беше на косъм от смъртта през октомври след злоупотреба с наркотици, алкохол и виагра, е предизвикал най-голям интерес у сърфиращите в нета. На второ място е Шарли Ебдо, а третата позиция е за играта Agar.io. Ето 10-те най-популярни търсения в Google в световен мащаб за 2015 година.

В категория “Световни новини” най-търсените думи са били Шарли Ебдо, Париж и ураганът Патриция. Най-търсеният филм в Google за 2015 г. е Jurassic World, а при музикантите класацията се оглавява от Адел. Можете да видите топ 10 във всяка една категория тук. Представяме ви и видеото към класацията, което Google публикуваха в своя YouTube канал.

Класацията на Google за най-популярните търсения в България все още не е излязла, а вместо това можем да видим подреждането за 2014 г. За жалост, няма и категория “Техника”, но предполагаме, че и у нас iPhone 6s е бил най-търсеният в мрежата технологичен продукт за 2015 г.

Източник: Google

Добави коментар