imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Ето как изглежда Apple Campus 2 през април


Въпреки огромните размери и уникална архитектура на проекта, изграждането му се реализира изключително бързо, което съвсем не трябва да ни учудва, щом зад всичко това стои Apple. Вижте сами какво се случва с Apple Campus 2 през април месец, благодарение на страхотните клипове, заснети с дрон от Дънкан Сийнфилд.

Вижда се, че част от извитите стъклени панели на кампуса вече са монтирани. Любопитен е фактът, че тези панели са най-големите в света, а за да бъдат поставени е използвана поръчкова машина, отговаряща на необходимите за целта характеристики. Също така забелязваме и наличието на голяма част от планираните слънчеви панели, които ще покрият основната сграда.

Този месец към Дънкан Сийнфилд се присъединява и Матю Робъртс, който също е заснел напредъка в строителството на Apple Campus 2 с дрон. Вижте неговото видео тук:

От кадрите виждаме огромен напредък в изграждането на фитнес центъра, който е разположен на 9300 кв. м., и двата автомобилни гаража за служители с вместимост от 10 980 паркоместа.

Двете видеа ни представят проекта в един много по-напреднал етап и със сигурност правят реална обявената финална дата, която се изтегли от декември тази година до януари 2017 г., както ви съобщихме при мартенския ни преглед на Apple Campus 2. Можем да си припомним, че при представянето на iPhone SE и 9.7-инчовия iPad Pro Тим Кук обяви, че очаква от догодина презентациите на новите продукти да се осъществяват именно в Apple Campus 2.

Както винаги, ние ще продължим да ви информираме и да споделяме ежемесечно заснетите с дрон видеа, правейки ви свидетели на всяка любопитна стъпка от изграждането на Apple Campus 2.

iPaD June article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.