imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Вижте новата реклама на Apple Music с Тейлър Суифт


С показването на новите хардуерни продукти на Apple, услугата за музикален стрийминг на компанията напоследък може би остана на заден план. Вчера обаче се появи нова реклама на Apple Music с участието на Тейлър Суифт.

Във видеото с продължителност от 1 минута певицата се качва на бягаща пътека, слага своите Beats слушалки, избира песента на Drake и Future “Jumpman” от Apple Music и започва да тренира. Рапирането и бягането по пътеката обаче се оказват две неща, които могат да се съчетаят твърде трудно и певицата пада по очи на земята.

Рекламата демонстрира специално подбраните тематични плейлисти в Apple Music. Тейлър Суифт избира плейлиста #GymFlow от категорията Activity Playlists > Running. Интересно е да се отбележи, че преди пускането на Apple Music певицата заплаши, че няма да включи своя най-продаван албум “1989” в услугата, но впоследствие промени позицията си и се превърна в едно от основните лица на платформата за музикален стрийминг на Apple. В края на миналата година тя дори пусна, ексклузивно за абонатите на Apple Music, документално видео, показващо какво се случва зад кадър по време на турнето й.

Услугата Apple Music, която беше пусната през лятото на 2015 г., е налична както за iOS, така и за Android потребителите. Тези от вас, които все още не са я изпробвали, могат да се възползват от безплатния 3-месечен пробен период. За останалите цените са 4.99 евро за индивидуален месечен абонамент и 7.99 евро на месец за семеен абонамент, включващ до шест души, ползващи family Sharing.

Източник: cNet

MBP vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.