screen-shot-2015-08-20-at-8-47-31-pm

Новата реклама на iPhone е за Apple Pay

#Новини
2015. 08. 21.

Apple пусна още едно видео, което е част от кампанията “Ако не е iPhone, значи не е iPhone”. Този път рекламата се фокусира върху Apple Pay. Вижте я тук.

Това е първата реклама, пусната от Apple, която промотира решението за безконтактно плащане, предлагано от компанията. Услугата Apple Pay за съжаление все още не стигнала до нашата страна (и не е ясно дали и кога ще можем да я ползваме), като за момента е налична само в САЩ и Великобритания. Очаква се в близко бъдеще да бъдат включени Китай и Канада.

В рекламата се изтъква, че използването на Apple Pay е по-сигурно в сравнение с традиционните кредитни карти. Освен това, платформата се поддържа в повече от 1 милион магазина, а броят им се увеличава непрекъснато.

Apple Pay е по-бърз, по-лесен и по-сигурен начин да платите за нещата, които желаете, в повече от 1 милион магазина. Това е вашият портфейл, без физическата част.

Apple започна “Ако не е iPhone, значи не е iPhone” кампанията по-рано през това лято, представяйки две реклами. Едната се фокусираше върху удовлетворението на клиентите от Apple продуктите, а другата наблегна на факта, че една компания прави и софтуера, и хардуера на своите устройства (нещо, което не е така при Android смартфоните). По-късно от Apple пуснаха реклама, която демонстрира многообразието на App Store и такава, демонстрираща възможностите на камерата на iPhone.

Източник: 9to5Mac

Добави коментар