imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Новата реклама на iPhone е с фокус върху снимките и видеата


Apple пусна поредната реклама от своята кампания “Ако не е iPhone, значи не е iPhone”. Този път клипът показва, че с един iPhone и минимални усилия можете да правите страхотни снимки и видеа.

“Ако не е iPhone, значи не е iPhone” кампанията стартира с видеа, наблягащи на потребителското задоволство от използването на смартфона на Apple, както и на предимството, че една компания прави и софтуера, и хардуера на смартфона. В следващата реклама пък бе изтъкнато многообразието на App Store, където имате достъп до над 1.5 милиона приложения.

Сега от Apple са решили да обърнат внимание върху една от най-популярните функции на iPhone – неговата камера, с която лесно можете да правите отлични снимки и видеа. Вече сме ви показвали някои от зашеметяващите изображения и клипове, заслужили да станат част от Shot on iPhone 6 кампанията и да се появят по билбордите и рекламите в цял свят. Можете да им се насладите на официалната старница на Shot on iPhone 6.

Ето го последното видео от “Ако не е iPhone, значи не е iPhone” кампанията:

Различните забавни и цветни снимки и клипове на множеството iPhone екрани са съчетани с кратко и ясно послание:

Всеки ден с iPhone се заснемат милиони удивителни снимки и видеа. Това е така, защото с iPhone всеки може лесно да направи невероятни клипове и снимки.

iPhone-reklam-fotozas-1Източник: AppleInsider, снимки: Apple

Vitosha birthday articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.