iPhone-reklam-fotozas-cover-746x419

Новата реклама на iPhone е с фокус върху снимките и видеата

#Новини
2015. 08. 10.

Apple пусна поредната реклама от своята кампания “Ако не е iPhone, значи не е iPhone”. Този път клипът показва, че с един iPhone и минимални усилия можете да правите страхотни снимки и видеа.

“Ако не е iPhone, значи не е iPhone” кампанията стартира с видеа, наблягащи на потребителското задоволство от използването на смартфона на Apple, както и на предимството, че една компания прави и софтуера, и хардуера на смартфона. В следващата реклама пък бе изтъкнато многообразието на App Store, където имате достъп до над 1.5 милиона приложения.

Сега от Apple са решили да обърнат внимание върху една от най-популярните функции на iPhone – неговата камера, с която лесно можете да правите отлични снимки и видеа. Вече сме ви показвали някои от зашеметяващите изображения и клипове, заслужили да станат част от Shot on iPhone 6 кампанията и да се появят по билбордите и рекламите в цял свят. Можете да им се насладите на официалната старница на Shot on iPhone 6.

Ето го последното видео от “Ако не е iPhone, значи не е iPhone” кампанията:

Различните забавни и цветни снимки и клипове на множеството iPhone екрани са съчетани с кратко и ясно послание:

Всеки ден с iPhone се заснемат милиони удивителни снимки и видеа. Това е така, защото с iPhone всеки може лесно да направи невероятни клипове и снимки.

iPhone-reklam-fotozas-1Източник: AppleInsider, снимки: Apple

Добави коментар