imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Нова година – нова изненадваща награда от iMagazin


За нас, в iMagazin, много неща са ценни и безспорно начело е общуването. Без диалог, нашата мисия би била непълноценна. Именно затова в края на миналата година наградихме първия наш най-активен читателMichael Yurieff. Ето, че е време за нова награда.

Но преди да обявим печелившия, искаме да благодарим на всеки един от вас, който се информира за всичко, свързано с Apple, чрез нашите статии. 2015 г. беше дебютната година за iMagazin и с гордост можем да кажем, че за толкова кратко време успяхме да изградим истинска общност. Всеки ден над 1400 уникални потребителя научават най-новото около Mac, iPhone, iPad – цялата тази технологична магия, която наричаме Apple.

Награди в iMagazin

Покрай ежедневните новини се стараем да ви запознаваме и по-отблизо с някои от най-хитовите продукти, налични в България. Нашата ревю секция е посветена точно на това. В „Съвети“ пък компилираме интересни упътвания и трикове, които да ви помогнат да използвате продуктите на Apple още по-ефективно. Може да разчитате, че и през новата 2016 година iMagazin ще ви свързва със света на Apple така, както никоя друга медия у нас не го постига.

Ето го и ключовия момент: а той, естествено, е наградата. Тя отива при нашия изключително активен читател Mr Scence, който винаги е готов да сподели своето мнение относно най-актуалното около Apple. Честито!

Що се касае до самата награда, тя е изящно съчетание между най-фините традиции на швейцарското часовникарство и иновативните фитнес функционалности. Точно така, говорим за страхотния часовник Withings Activité POP, който сме разглеждали под лупа в наше обстойно ревю. Действително изпипан смарт часовник с множество функции, елегантен дизайн и завидна издръжливост.

Очакваме Mr Scence да се свърже с нас на лично съобщение в нашата фейсбук страница, за да уточним как да получи наградата си. Ще се радваме да прочетем вашите бъдещи коментари в iMagazin, защото именно това прави работата ни още по-приятна. Следете най-новото около Apple и споделяйте своето мнение! Може да се окажете следващия получател на една прекрасна изненада.

Изисканият Withings Activité POP е само част от смарт аксесоарите, налични в iStyle. Запознайте се с богатия ни каталог от качествени смарт продукти. Или още по-добре: посетете някой от нашите магазини, и се докоснете до красотата на смарт аксесоарите на място.

Untitled

iPhone 8 vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.