main-shot

Ново видео показва 3 версии на “iPhone 7”

#Новини
2016. 08. 08.

С наближаването на официалното представяне на ”iPhone 7”, което очакваме да се състои през септември, слуховете около устройството не спират да валят. Днес ви показваме поредното видео, претендиращо да показва облика на дългоочаквания смартфон.

Клипчето беше качено в YouTube от акаунт, свързван с японски iPhone магазин. Интересното в случая е, че 4К кадрите показват три версии на бъдещия смартфон – един 4.7-инчов модел и два различни 5.5-инчови iPhone-a.

Трите устройства, показани във видеото, са с различни цветове – златен, сребрист и розово-златен, а единият 5.5-инчов iPhone разполага с камера с две лещи. По-ранните слухове гласяха, че Apple подготвя две версии на по-големия “iPhone 7”, но след това тези информации поутихнаха. Възможно е 5.5-инчовият iPhone с “двойна камера” да разполага и с още по-добри характеристики, в сравнение с другия модел “iPhone 7” с този размер. Така ще можем да станем свидетели на поредния представител на все по-голямото “Pro” семейство на Apple. След MacBook Pro и iPad Pro, дали не е дошло времето и на “iPhone Pro”?

iphone-7-pro-vs-iphone-7-vs-iphone-se-martin-hajek-4-copy-746x419За да дадем окончателен отговор на този въпрос, ще трябва да почакаме до средата на септември, когато Apple ще ни представи най-новите си продукти. Дотогава можем само да предполагаме дали устройствата от горното видео ще се появят наистина на пазара. Съществува вероятност единият от 5.5-инчовите модели да е прототип, който така и да не стигне до рафтовете на магазините, тъй като при фазата на разработването на всеки нов продукт се тестват различни негови версии.

Това, което е сигурно, е че последните кадри показват макетни и нефункциониращи устройства. Въпреки това, качеството на видеото и фактът, че показаните на него iPhone-и носят някои от чертите на предполагаемия iPhone 7, за които вече знаем, ни карат да се замислим дали наистина през септември ще видим три версии на смартфона на Apple.

Тук можете да намерите всички наши публикации, свързани с бъдещия “iPhone 7”.

Източник: MacRumors

Добави коментар