imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Няколко топ калъфа за iPhone


Едно от нещата, от които всеки iPhone се нуждае, е калъф, където да се чувства удобно и защитен. Би било жалко да “контузим” своето устройство, което толкова обичаме, оставяйки го незащитено.

Разбира се, изборът на калъф е строго индивидуално решение и всеки има своя субективен вкус за това какво харесва и какво не. В iStyle имаме калъфи за всеки: за този, който иска да се изфука с неговия iPhone и да не го крие, за хората, които желаят телефонът им да има пълна защита, както и за тези, които търсят баланса. Тук ще ви покажем някои от нашите любими калъфи за iPhone с най-високо качество. Е, може да не са толкова откачени като кейсовете, които ви представихме тук, но със сигурност ще ви свършат по-добра работа.

Moshi iGlaze Armour

a2_1Калъфите от iGlaze серията на Moshi едновременно защитават от удари и надраскване вашия iPhone, запазвайки неговия страхотен външен вид. Изработката от висококачествен алуминий, прецизно обработен чрез диамантено нарязване, в комбинация с вътрешната TPU (термополиуретанова) част правят този калъф един от нашите любими. Неговата продължителност на живота и издръжливост на различните атмосферни условия, го правят подходящ както за всекидневна употреба, така и за туризъм.

Moshi SenseCover

moshi-sense-pinkТози flip case калъф осигурява още по-голяма защита на вашия iPhone, но пък прави устройството по-голямо и по-тежко. Изработката отново е много качествена (еко кожа и TPU), а калъфът може да служи и за поставка за iPhone. Можете да отговаряте на обаждания без да отваряте капака на калъфа. Това, че кейсът скрива по-голямата част от вашия iPhone може да не се хареса на мнозина.

Speck

white_charcoal_grey_1Калъфите на американската компания Speck съчетават в себе си някои от най-добрите качества на твърдите и на гумените калъфи. Изборът от различни дизайни е отличен, а съотношението цена-качество е повече от добро.

Puro

ipc65503blk_1Знаем, че почитателите на дискретните калъфи, които не се натрапват и остават вниманието, насочено върху устройството в тях, никак не са малко. Puro Ultra Slim е прозрачен калъф, който ще предпази вашия iPhone от драскотини, изваждайки на показ елегантния дизайн на смартфона.

Apple

mbarna1Apple също предлагат широка гама от калъфи за своите устройства. Можете да избирате между кожени и силиконови кейсове в най-различни цветове. Изработката им е повече от добра, а дизайнът им е тънък и лек. Височината на ръбовете на калъфите е по-голяма от тази на дисплея на iPhone-a, така че, ако го оставите с екрана надолу, той реално няма да има допир до повърхността.

А вие какъв калъф имате и какъв бихте ползвали?

Vitosha birthday articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.