imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Няколко iOS приложения за Евро 2016


Макар и отново да не се класирахме за Европейското във Франция, вече с нетърпение чакаме първия съдийски сигнал утре, на 10 юни, от 20:00 часа. Ето няколко iOS приложения, които могат да ни помогнат да проследим първенството, както и да внесат малко допълнителна тръпка към него.

Броени часове ни делят от едно от двете най-важни спортни събития за 2016 година. Вече сме претапицирали дивана, заредили сме хладилника с бира и сме пратили жената на почивка. Така можем спокойно да се отпуснем в очакване на Евро 2016.

Ако обаче не сте успели да се уредите като нас, ето как можете да гледате първенството на своя iPad или iPhone, докато сте в офиса или в спалнята.

Как да гледаме Евро 2016 на своя iPhone или iPad?

Най-лесният начин да гледате мачовете от Европейското първенство във Франция на вашия iPhone или iPad е през live секцията на сайта на BNT и BNT HD за мачовете, които се излъчват по телевизията-майка. За срещите, които се излъчват по Нова телевизия, пък линкът е следният: http://nova.bg/live.

Ето и кои iOS приложения могат да ни накарат да бъдем по-съпричастни към този голям спортен форум, макар и при отсъствието на българския национален отбор.

UEFA EURO 2016 Official App

Screen Shot 2016-06-09 at 2.17.24 PMРазбира се, започваме с официалното приложение на UEFA за европейското първенство. Тук можете да намерите всички новини около 24-те участващи отбори, футболистите в тях, класирането в групите, предстоящите срещи и т.н. Ще бъде интересно да видим и как ще изглежда MatchCenter-а, през който да следите двубоите на живо и дали ще се различава от този в приложението на UEFA за Шампионската лига.

Fantasy Euro 2016

Screen Shot 2016-06-09 at 2.18.52 PMАко искате да повишите тръпката от Euro 2016 без да залагате, можете да направите своя Fantasy отбор. Изберете футболистите, които смятате, че ще се представят най-добре на първенството, правете трансфери в хода на турнира, сменяйте постройката на отбора си и гледайте точките, които печелите в реално време. Феновете на Fantasy спортните игри определено не трябва да пропускат този app.

Scorecast

Screen Shot 2016-06-09 at 2.19.49 PMОще едно интересно приложение за безплатни спортни прогнози, което напоследък набра голяма популярност. Направете турнир, поканете своите приятели, колеги или роднини, въведете предвижданията си за мачовете и разберете кой е най-добрият познавач на играта.

Livescore

Screen Shot 2016-06-09 at 2.21.10 PMРазбира се, повечето приложения за следене на спортни резултати в реално време предлагат собствени версии, фокусирани върху Евро 2016. Такъв е случаят с най-популярния подобен app – Livescore, както и с още няколко други.

Ако пък сте от малцината щастливци, решили да посетят Европейското първенство, можете да ползвате официалното FAN Guide приложение, което ще ви напътства по градовете и стадионите, където ще се развиват действията.

Screen Shot 2016-06-09 at 2.24.44 PMМожете да свалите и любопитното приложение SAIP, което френското правителство наскоро пусна. То ще ви известява за евентуални терористични атаки, наводнения, ядрени аварии и биологични атаки, както и ще ви дава възможност да проследите дали близките ви са в безопасност при подобни събития.

Screen Shot 2016-06-09 at 2.25.41 PMНие се надяваме първенството да протече без такива катаклизми и да ни донесе само положителни футболни емоции. Приятно гледане!

 

iPhone X vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.