Screen Shot 2015-10-20 at 1.19.04 PM

Вижте предимството на оптичната видео стабилизация в iPhone 6s Plus

#Новини
2015. 10. 20.

Камерите на iPhone 6s и iPhone 6s Plus несъмнено са една от най-вълнуващите функции на новото поколение смартфони на Apple. Вижте обаче какво е предимството от оптичната стабилизация за видео, налична при iPhone 6s Plus.

Освен впечатляващата резолюция от 3840 х 2160 при 30 кадъра в секунда и възможността за 4К видеозапис, камерата на по-големият представител на 6s серията iPhone-и има още една много полезна функция – оптичната стабилизация на изображението при видеозапис. Ето едно клипче, което може нагледно да ви убеди, че това не е характеристика, оказваща влияние само на хартия.

Още с появата на iPhone 6 Plus, Apple въведе оптичната стабилизация на изображението, но тогава тази функция беше налична само за направата на снимки. Както можете да видите и от горното видео, качеството на заснетите с iPhone 6s кадри само по себе си също е отлично, но съпоставката с iPhone 6s Plus определено е в полза на по-големия смартфон.

Горното видео, заснето в 4К, нагледно показва значението на оптичната стабилизация, особено при снимане с такава резолюция. Въпреки, че iPhone 6s няма тази функция, по-компактният модел iPhone има цифрова стабилизация на изображението, която върши доста добра работа при снимане във Full HD резолюция (1920 х 1080), както отбелязват и от авторите на видеото Giga Tech.

Източник: MacRumors

Добави коментар