imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Вижте опцията на iOS 9 за ъпдейт в удобно за вас време


От Apple изглежда са пренесли една удобна функционалност на OS X в своята мобилна операционна система. Вече ще можете да насрочите ъпдейтите си за време, което е удобно за вас.

От OS X Mavericks насам имаме възможност, ако изберем опцията Try Tonight, наличните ъпдейти да се инсталират автоматично в часовете между 2:00 и 5:00 през нощта, когато се предполага, че няма да използваме своя компютър. Процесът по ъпдейтването е напълно автоматизиран – компютърът запомня състоянието си, когато се налага, сам се рестартира и, след приключването на актуализацията, възстановява предишното си състояние.

13219-7815-appleinsider-lМеханизмът за ъпдейт на iOS 9 следва същия модел. След като актуализацията е извършена, се показва прозорец, където можете да прочетете за новостите, които ще бъдат налични след ъпдейта.

Както вече ви съобщихме, от Apple намалиха чувствително свободното пространство, което се изисква за инсталирането на iOS 9 от 4.6 GB в iOS 8, на 1.3 GB. Този факт, в комбинация с нововъведенията в iOS 9, допринесе за превръщането на новата мобилна операционна система на Apple в софтуера с най-бърз темп на инсталиране от потребителите в историята на компанията.

Източник: AppleInsider

iPaD June article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.