maxresdefault

Вижте опцията на iOS 9 за ъпдейт в удобно за вас време

#Новини
2015. 09. 30.

От Apple изглежда са пренесли една удобна функционалност на OS X в своята мобилна операционна система. Вече ще можете да насрочите ъпдейтите си за време, което е удобно за вас.

От OS X Mavericks насам имаме възможност, ако изберем опцията Try Tonight, наличните ъпдейти да се инсталират автоматично в часовете между 2:00 и 5:00 през нощта, когато се предполага, че няма да използваме своя компютър. Процесът по ъпдейтването е напълно автоматизиран – компютърът запомня състоянието си, когато се налага, сам се рестартира и, след приключването на актуализацията, възстановява предишното си състояние.

13219-7815-appleinsider-lМеханизмът за ъпдейт на iOS 9 следва същия модел. След като актуализацията е извършена, се показва прозорец, където можете да прочетете за новостите, които ще бъдат налични след ъпдейта.

Както вече ви съобщихме, от Apple намалиха чувствително свободното пространство, което се изисква за инсталирането на iOS 9 от 4.6 GB в iOS 8, на 1.3 GB. Този факт, в комбинация с нововъведенията в iOS 9, допринесе за превръщането на новата мобилна операционна система на Apple в софтуера с най-бърз темп на инсталиране от потребителите в историята на компанията.

Източник: AppleInsider

Добави коментар