imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Вече е официално! Apple представят новите iPhone-и на 9 септември


По-рано този месец ви съобщихме, че се предполага, че от Apple ще изберат датата 9 септември за представянето на новите модели iPhone 6s и iPhone 6s Plus, както и на обновеното Apple TV. От компанията вече официално потвърдиха тази дата за своето голямо есенно събитие.

Случайно или не, на същата дата през миналата година бяха представени супер успешните iPhone 6 и iPhone 6 Plus, които изстреляха в космоса продажбите на смартфоните на Apple. Тазгодишното събитие ще се състои от 20:00 българско време и ще може да се наблюдава на живо в интернет. За сцена на действието от Apple са избрали Bill Graham Civic Auditorium в San Francisco, където през 1977 година Стив Джобс и Стив Возняк представиха легендарния Apple II компютър.

снимка: StadiumUSA
снимка: StadiumUSA

Текстът, с който от Apple поканиха представителите на медиите, е доста загадъчен: “Hey, Siri, give us a hint.”(Хей Сири, подскажи ни нещо). За съжаление, ако поискате това от дигиталния асистент на вашия iPhone, Siri няма да ви осветли относно бъдещите планове на Apple, а само ще ви каже да очаквате 9 септември.

снимка: MacRumors
снимка: MacRumors

Тук вече ви представихме някои от новостите, които можем да очакваме от следващото Apple TV. По-късно ще ви дадем и своите прогнози за бъдещото поколение iPhone-и.

Services articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.