Hol-lesz-Apple-Music-cover

Как да сваляме плейлисти за офлайн слушане в Apple Music

#Съвети
2015. 07. 01.

С Apple Music можете да се наслаждавате на вашата любима музика дори и когато нямате интернет връзка или пък не искате да хабите ценни мегабайти от месечния си трафик.

Можете да ползвате опцията за офлайн слушане на музика, когато сте в колата, на вилата или на друго място, където няма wi-fi. Първото, което трябва да направите, е да включите опцията iCloud Music Library от Music секцията на Settings на вашия iPhone. Само внимавайте, междувременно, да не изтриете локалните плейлисти на устройството. Хубаво е за всеки случай да имате бек-ъп.

13428-8159-IMG_0215-lКогато включите iCloud Music Library, ще можете да видите на вашия iPhone всички песни и плейлисти от iTunes приложението на компютъра ви.

Задаването на песни, плейлисти и албуми за офлайн слушане е много лесно. Просто натиснете бутона с трите точки, намиращ се вдясно от името на желаната музика, и изберете Make Available Offline.

13428-8158-applemusic-offline-lТака въпросните песни ще бъдат съхранени на вашето мобилно устройство и ще можете да ги пускате, когато си пожелаете. Освен това, ще бъдат налични за откриване, както от търсачката на iPhone-a или iPad-a, така и при търсене в Music приложението. Запазените по този начин файлове могат да се съхраняват докато не прекратите вашия Apple Music абонамент.

Източник: AppleInsider

Добави коментар