imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Как да сваляме плейлисти за офлайн слушане в Apple Music


С Apple Music можете да се наслаждавате на вашата любима музика дори и когато нямате интернет връзка или пък не искате да хабите ценни мегабайти от месечния си трафик.

Можете да ползвате опцията за офлайн слушане на музика, когато сте в колата, на вилата или на друго място, където няма wi-fi. Първото, което трябва да направите, е да включите опцията iCloud Music Library от Music секцията на Settings на вашия iPhone. Само внимавайте, междувременно, да не изтриете локалните плейлисти на устройството. Хубаво е за всеки случай да имате бек-ъп.

13428-8159-IMG_0215-lКогато включите iCloud Music Library, ще можете да видите на вашия iPhone всички песни и плейлисти от iTunes приложението на компютъра ви.

Задаването на песни, плейлисти и албуми за офлайн слушане е много лесно. Просто натиснете бутона с трите точки, намиращ се вдясно от името на желаната музика, и изберете Make Available Offline.

13428-8158-applemusic-offline-lТака въпросните песни ще бъдат съхранени на вашето мобилно устройство и ще можете да ги пускате, когато си пожелаете. Освен това, ще бъдат налични за откриване, както от търсачката на iPhone-a или iPad-a, така и при търсене в Music приложението. Запазените по този начин файлове могат да се съхраняват докато не прекратите вашия Apple Music абонамент.

Източник: AppleInsider

beats promo

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.