imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Още две нови видеа от “Shot on iPhone” кампанията


Вчера ви показахме поредните видеа, които Apple добави към своята “Shot on iPhone” кампания. Днес още две кратки клипчета се присъединиха към серията от страхотни кадри, заснети с най-популярната камера в света – тази на iPhone.

Докато предишните две видеа ни показаха животни, борещи се за прехраната си, днешните 15-секундни клипчета са на различна тема. Те обаче отново изтъкват предимствата на камерата на iPhone.

Първото видео, заснето от Marc Z., показва младо момиче, чиято коса се развява във въздуха от силния вятър. Клипчето е черно-бяло и е заснето на забавен каданс, което ни напомня, че тази функция на камерата на iPhone ни позволява да снимаме с до 240 кадъра в секунда. Тук можете да си припомните още няколко забавни видеа, заснети на забавен каданс с iPhone.

Второто клипче, което Apple днес публикува в своя официален YouTube канал, е заснето от Robert S. и представя забързано спускането с кабинков лифт над град Брегенц, Австрия. Благодарение на функцията за видео стабилизиране, клипът почти е лишен от неприятното трептене, предизвикано от мърдането на iPhone-a, докато снимате. Цветовете, които смартфонът е успял да улови, също са доста впечатляващи и наситени.

Припомняме ви, че “Shot on iPhone” кампанията на Apple стартира в началото на 2015 година, малко след като бяха представени iPhone 6 и iPhone 6s. Ще бъде любопитно да видим как ще се развие тя след появата на “iPhone 7” и “iPhone 7 Plus”, чиито камери очакваме да бъдат още по-добри от познатите ни досега.

Източник: Apple Insider

MBP vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.