Screen Shot 2016-07-20 at 2.13.36 PM

Още две нови видеа от “Shot on iPhone” кампанията

#Новини
2016. 07. 20.

Вчера ви показахме поредните видеа, които Apple добави към своята “Shot on iPhone” кампания. Днес още две кратки клипчета се присъединиха към серията от страхотни кадри, заснети с най-популярната камера в света – тази на iPhone.

Докато предишните две видеа ни показаха животни, борещи се за прехраната си, днешните 15-секундни клипчета са на различна тема. Те обаче отново изтъкват предимствата на камерата на iPhone.

Първото видео, заснето от Marc Z., показва младо момиче, чиято коса се развява във въздуха от силния вятър. Клипчето е черно-бяло и е заснето на забавен каданс, което ни напомня, че тази функция на камерата на iPhone ни позволява да снимаме с до 240 кадъра в секунда. Тук можете да си припомните още няколко забавни видеа, заснети на забавен каданс с iPhone.

Второто клипче, което Apple днес публикува в своя официален YouTube канал, е заснето от Robert S. и представя забързано спускането с кабинков лифт над град Брегенц, Австрия. Благодарение на функцията за видео стабилизиране, клипът почти е лишен от неприятното трептене, предизвикано от мърдането на iPhone-a, докато снимате. Цветовете, които смартфонът е успял да улови, също са доста впечатляващи и наситени.

Припомняме ви, че “Shot on iPhone” кампанията на Apple стартира в началото на 2015 година, малко след като бяха представени iPhone 6 и iPhone 6s. Ще бъде любопитно да видим как ще се развие тя след появата на “iPhone 7” и “iPhone 7 Plus”, чиито камери очакваме да бъдат още по-добри от познатите ни досега.

Източник: Apple Insider

Добави коментар