imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Излезе трейлърът на още един филм за Стив Джобс


Всички Apple фенове очакват премиерата на биографичния игрален филм за харизматичния съосновател на компанията. Междувременно се появи трейлър на още един филм за Джобс – този път документален.

Четири години след смъртта на легендарния лидер на Apple, филмите за него започнаха да никнат като гъби. Първият опит за игрален филм, в който Аштън Къчър изпълняваше ролята на Джобс, не беше възприет особено добре от феновете и критиците. Вече ви показахме промоционалните видеа на филма “Стив Джобс”, в който Майкъл Фасбендер ще се превъплъти в съоснователя на Apple. Ето и трейлъра на новия документален филм, озаглавен “Стив Джобс: Човекът в машината”.

Режисьор на 120-минутната лента е носителят на Оскар Алекс Гибни (“Такси до тъмната страна”), а продуценти са Magnolia Pictures и CNN Films. Очаква се филмът да дебютира в избрани салони в САЩ от 4 октомври, но е възможно лентата да се появи на бял свят и по-рано.

“Стив Джобс: Човекът в машината” вече предизвиква известни противоречия. През март вице-президентът на Apple Еди Кю заклейми лентата:

Неточен и злобен поглед върху моя приятел. Това не е отражение на Стив Джобс, когото познавам.

Други служители на Apple пък напуснали салона още преди предварителната прожекция на филма да приключи.

Това не е особена изненада, тъй като повечето филми на Алекс Гибни предизвикват вълна от доста противоречиви реакции. Той е автор на продукции като “Goin Clear: Scientology and the Person of Belief”, “Enron: The Smallest Guys in the Room”, “Mea Maxima Culpa: Silence in the House of God” и др.

Източник: AppleInsider

MBP new article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.