imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Още слухове за новите iPhone-и


Както вече знаете, очакваме през март да бъде представен нов 4 инчов iPhone 6c, а през есента на 2016 г. ще видим и iPhone 7. Сега се появиха поредни нови слухове, свързани с тези устройства.

iPhone 6c

Според сведенията, публикувани за първи път в MyDrivers.com, новият 4 инчов iPhone ще започне да се произвежда още през януари 2016 г. и ще бъде пуснат на пазара през първата половина на следващата година. Тези информации съвпадат със сведенията на реномирания Apple анализатор Минг Чи Куо, които вече ви представихме. Новото в случая е, че можем да очакваме iPhone 6c да бъде оборудван с по-голяма батерия в сравнение с iPhone 5s – 1642mAh, срещу 1570 mAh на настоящия модел iPhone 5s.

iPhone 5s; снимка: AppleInsider
iPhone 5s; снимка: AppleInsider

Другата добра новина е, че iPhone 6c може би ще има A9 чип с 2 GB RAM – същият, като този на iPhone 6s и iPhone 6s Plus. Това звучи доста изненадващо, но предстои да разберем дали наистина ще се случи. Другите параметри, които се очаква новото устройство да включва са 8 МР камера и 4 инчов дисплей с резолюция от 1136 х 640 пиксела – същата, като при iPhone 5s. Колкото до цената, според информациите тя ще бъде около $617 за 16 GB версия.

iPhone 7

Вече ви показахме основните очаквания, свързани с iPhone 7, както и предположението, че той може да няма 3.5 мм аудио жак. Сега сайтът DigiTimes прогнозира, че следващият флагшип модел iPhone наистина ще бъде водоустойчив – нещо, което наскоро коментирахме. Ако от Apple решат да предприемат тази стъпка, вероятно тя ще доведе до сериозни промени в дизайна на следващия iPhone. Другият нов момент в публикацията на DigiTimes е, че според изданието Apple ще използва “нов материал” за корпуса на iPhone 7 и ще се опита да интегрира антената на устройството в него. Ако се чудите къде е антената на iPhone 6s, тя е в линиите с различен цвят на гърба на устройството.

снимка: Antonio Villas-Boas/Tech Insider
снимка: Antonio Villas-Boas/Tech Insider

Колкото до новия материал, в момента Apple използва алуминий серия 7000 за дизайна на iPhone 6s, но от публикацията не става ясно с какво компанията от Купертино би могла да го замени.

Източник: AppleInsider

beats promo

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.