imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Плувайте с часовниците на Withings


Искате да се преборите с жегата и да се поддържате във форма едновременно? Това лято вече можете да плувате с Withings Activité и Withings Activité POP.

Както вече знаем, носимите устройства се радват на все по-голяма популярност. Редом до Fitbit и Jawbone, изпъква френската марка Withings. Activité и Activité POP съвместяват едновременно външния вид на традиционен швейцарски часовник и функционалностите на интелигентен такъв. Изработката на устройствата е изключително качествена, дизайнът е доста добър, а безплатното Health Mate приложение е лесно и удобно за употреба. Вече ви представихме по-скъпия представител на Activité гамата.

Withings_Activité-Pop_range
Withings Activité POP

Разликата между него и Activité POP е, че POP има цветна силиконова каишка, а не такава от естествена френска кожа. Activité също има сапфирено стъкло, а POP – не. Withings са взели едни от най-добрите елементи на традицонните часовници и са ги пренесли в Activité и Activité POP. Това, което на нас най-много ни допада, е батерията – стандартна часовникарска, издържаща до 8 месеца. Край на досадното махане на устройството от китката, ровене за зарядно, зареждане.

Withings Activité
Withings Activité

Има и някои други глезотийки – тиха аларма, автоматично преминаване от режим на активност в режим на сън и авто настройка на часовника в зависимост от часовата зона и при преминаване от лятно на зимно часово време. Сега вече Activité и Activité POP се превърнаха в първите фитнес тракери, които автоматично разбират кога плувате и отчитат вашата активност в басейна или морето. Така ще можете да видите колко време сте плували и колко калории сте изгорили междувременно. Тази функция не е налична при конкурентните брандове – Fitbit, Jawbone, та дори и Apple.Swim-tracking-EN

Withings Activité (799 лева) и Withings Activité POP (299 лева) можете да видите на живо или онлайн, както и да закупите в магазини iStyle, а тук ви ги показваме на видео.

Източник: Withings Blog

The Mall Bday articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.