imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Представяме ви iPhone 6s и iPhone 6s Plus


Снощи Apple представи своето ново поколение смартфони – iPhone 6s и iPhone 6s Plus. Тук можете да видите повече подробности за поредните представители на iPhone семейството.

iPhone 6s и iPhone 6s Plus са със същите размери на екрана, както и своите предшественици (4.7 и 5.5 инча). Визуално са запазили облика на изключително успешните iPhone 6 и iPhone 6 Plus, представени през миналата година. С изключение на новия цвят, който ще се предлага – розово златен, повечето нововъведения са във вътрешността на устройствата.cameras_back_large_2x

А те са наистина впечатляващи.

Единственото нещо, което се променя с iPhone 6s и iPhone 6s Plus, е всичко – 3D Touch ни предлага метод за взаимодействие с iPhone, който е изцяло нов и забавен, а с иновативната Live Photos опция вашите снимки оживяват. Това са най-добрите iPhone-и досега с корпус от алуминий серия 7000, йонно подсилено стъкло, новия 64-битов А9 чип, 12 мегапикселова iSight и 5 мегапикселова FaceTime камери, по-бързи Touch ID, LTE и Wi-Fi. Потребителите наистина ще ги харесат.

– Заяви Фил Шилер, вице-президент на Apple по маркетинга.

hero_6s_large_2xНовите iPhone-и ще се продават с предварително инсталирана iOS 9, която в комбинация с 3D Touch технологията ще ни предложи изцяло нов начин, по който можем да взаимодействаме със своя смартфон. 3D Touch придава ново измерение на Multi-Touch технологията. Дисплеят на новите iPhone-и ще може да усеща силата, с която го докосваме, отключвайки нови възможности, които да улеснят работата и да направят използването на iPhone 6s още по-забавно.

Unknown-2Новият жест Peek and Pop наподобява Quick Look в Mac – можете да хвърлите бърз поглед на това, което ви интересува, без да напускате своето място в приложението. Ако натиснете леко върху снимка, имейл, уеб страница или нещо друго, ще можете да надникнете в тях. Ако пък задържите пръста си отгоре за по-дълго време, ще се прехвърлите към съответното съдържание. Благодарение на Quick Actions и 3D Touch можете да направите кратки команди за действията, които най-често извършвате със своя iPhone – ще можете да изпратите съобщение или да си направите селфи само с едно докосване на Home екрана. Възможностите, които 3D Touch предоставя за феновете на игрите пък, са наистина впечатляващи.

iphone-new11-780x480Сред нововъведенията в iPhone 6s и iPhone 6s Plus е и подобрената камера. Въпреки, че и настоящите смартфони на Apple разполагат с отлична камера, както можем да се убедим от Shot on iPhone 6 кампанията, следващата генерация iPhone-и ще могат да правят още по-реалистични снимки и видеа. Задната камера на iPhone 6s и iPhone 6s Plus ще бъде 12 мегапикселова и ще поддържа 4К видео – с резолюция от 3840 х 2160 пиксела, или общо над 8 милиона пиксела. Освен това, камерата е създадена, така че да могат да се правят още по-добри снимки в условия със слаба светлина. Предната FaceTime камера също получава подобрения. Тя е 5 мегапикселова и използва функцията Retina Flash, която прави дисплея три пъти по-ярък, когато снимате на тъмно.

Live Photos функцията превръща вашите снимки в живи картини. С леко натискане на дисплея се показват моментите точно преди и след заснемането на кадъра. Така 12 мегапикселовите снимки от застинали във времето изображения се превръщат в анимации.

Ето и едно от видеата на Apple за новите iPhone-и.

Следете imagazin.bg, където през следващите дни ще ви разкрием още подробности за iPhone 6s и iPhone 6s Plus.

Източник: Apple

iPhone 8 prom article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.