imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Ето как може да изглежда самостоятелен Apple Music app за Mac


Мнозина смятат, че с появата на Apple Music, iTunes приложението за Mac компютрите стана доста объркано. Ето предложението на един дизайнер за самостоятелен Apple Music app за компютри.

Преди време се появиха спекулации, че Apple ще загърби изцяло iTunes бранда. Това все още не се е случило, но появата на Apple Music представлява определена заплаха за iTunes. Ето визията на дизайнера Андрю Амброзино за самостоятелен Music app за OS X.

Той предлага по-изчистена и опростена концепция за приложението: навигационният панел е отгоре, плеърът най-отдолу, а съдържанието по средата.

1438217628217Търсенето предлага групирани резултати не само в My Music, както е сега, но и в Apple Music.

1438217653087Концепцията на Амброзино включва и двоен сайдбар, с който да намирате желаните песни по-лесно и да можете да ги слагате в плейлисти само с издърпване.

music_my_lightДизайнерът предлага и добавянето на допълнителни функции, с които да можете да споделяте вашите плейлисти с приятелите си в социалните медии.

14382177320091Цялостната визия на Андрю Амброзино за самостоятелното Music приложение за OS X можете да видите тук.

В OS X Yosemite, Photos приложението от iOS вече стана неделима част от всеки Mac компютър. Дали така ще се случи и с Apple Music и ще стане ли това за сметка на iTunes, предстои да разберем.

Източник: 9to5Mac

Beats Voucher articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.