imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Как да прехвърлите снимките и контактите си от Android на iPhone


Ако и вие, както милиони други потребители по света, сте предприели крачката да смените стария си Android смартфон с iPhone, то със сигурност бихте желали да прехвърлите своите контакти и снимки на новото си мобилно устройство.

Трансферът на тези данни от Android към iPhone съвсем не е толкова сложен процес, колкото мнозина предполагат. Има няколко метода, които можете да използвате. Първият и най-лесен начин, за да прехвърлите контактите си, е като добавите вашия Google имейл акаунт на своя iPhone. Просто изберете Mail от началния екран на вашето iOS устройство (или от Settings > Mail, Contacts, Calendars > Add Account) и следвайте инструкциите, които ще се появят. Изберете да прехвърлите съществуващите във вашия Google акаунт контакти на новия си смартфон и сте готови.phone6-screen-crop-mail

Ако контактите ви са записани само на вашия Android телефон и не са асоциирани с Google акауnта ви, можете да ги прехвърлите на iPhone-a си чрез приложение. Copy My Data е изключително изчистено и лесно за употреба такова. Чрез това безплатно приложение можете да прехврърлите вашите контакти, календари, снимки и видеа от стария на новия си телефон. Просто го свалете на двете устройства, съответно от Google Play и от App Store, и следвайте инструкциите в приложението.

Screen Shot 2015-04-23 at 3.24.51 PM

Ако желаете, можете да прехвърлите снимките от Android телефона си първо на компютър и от там да ги синхронизирате със своя iPhone, но използвайки Copy My Data ще си спестите малко усилия.

Повече информация можете да намерите тук.

iPaD June article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.