imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Как да прехвърлите снимките и контактите си от Android на iPhone


Ако и вие, както милиони други потребители по света, сте предприели крачката да смените стария си Android смартфон с iPhone, то със сигурност бихте желали да прехвърлите своите контакти и снимки на новото си мобилно устройство.

Трансферът на тези данни от Android към iPhone съвсем не е толкова сложен процес, колкото мнозина предполагат. Има няколко метода, които можете да използвате. Първият и най-лесен начин, за да прехвърлите контактите си, е като добавите вашия Google имейл акаунт на своя iPhone. Просто изберете Mail от началния екран на вашето iOS устройство (или от Settings > Mail, Contacts, Calendars > Add Account) и следвайте инструкциите, които ще се появят. Изберете да прехвърлите съществуващите във вашия Google акаунт контакти на новия си смартфон и сте готови.phone6-screen-crop-mail

Ако контактите ви са записани само на вашия Android телефон и не са асоциирани с Google акауnта ви, можете да ги прехвърлите на iPhone-a си чрез приложение. Copy My Data е изключително изчистено и лесно за употреба такова. Чрез това безплатно приложение можете да прехврърлите вашите контакти, календари, снимки и видеа от стария на новия си телефон. Просто го свалете на двете устройства, съответно от Google Play и от App Store, и следвайте инструкциите в приложението.

Screen Shot 2015-04-23 at 3.24.51 PM

Ако желаете, можете да прехвърлите снимките от Android телефона си първо на компютър и от там да ги синхронизирате със своя iPhone, но използвайки Copy My Data ще си спестите малко усилия.

Повече информация можете да намерите тук.

iPhone 8 vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.