Apple-vs-Samsung-cover

Спор “iPhone или Android” завърши с кървав бой

#Новини
2015. 04. 20.

Въпросът “iPhone или Android” често става обект на множество дебати. В Тълса, Оклахома, САЩ, обаче един такъв дебат прерасна в нещо много по-сериозно.

Двама съквартиранти постъпиха в болница след като пиянски спор за смартфони доведе до кърваво меле. Младите мъже употребили солидно количество алкохол и започнали да дебатират чий смартфон е по-добър. Страстите се разгорещили до такава степен, че единият съквартирант ударил своя опонент с бутилка по главата. Освен това двамата счупили бирени бутилки и се намушкали с тях.

Полицията още не е повдигнала обвинения по казуса, а участниците в спора се възстановяват от контузиите си в местната болница. От официалните власти не съобщават кой е победил в спора.

В крайна сметка всеки има предпочитания към едни или други мобилни устройства и операционни системи. Това често поражда ожесточени спорове, било то в интернет пространството или на масата. Все пак, ако някой път ви се случи да попаднете в центъра на подобен разгорещен дебат, оттеглете се преди да се стигне до летящи предмети, счупени бутилки или пътуване до “Пирогов”.

Източник: KTUL

Добави коментар