imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Тази концепция за широкоекранен iPhone 7 е повече от шантава


Слуховете около iPhone 7 са толкова многобройни, че дори не знаем откъде да започнем. Най-последното развитие около смартфона бе свързано с евентуалния дисплей, който ще видим като част от него. Наред с това, все още се чудим каква ли точно аудио изненада ще ни поднесат от Apple, дали ще видим един ултра тънък iPhone 7… Дизайнерите от Sonitdac обаче пускат креативността си на воля и ни предлага нещо доста по-шокиращо.

Може би в главите на дизайнерите на Купертино все някога се е завъртяла идеята за широкоекранен iPhone. Но сме почти убедени, че дори и те не са хвърлили толкова смел поглед към подобна промяна в това как би изглеждал един префасониран iPhone 7. Визията на Sonitdac:

iPhone 7 широкоекранен

Естествено, iPhone 7 концепцията няма да изглежда толкова неудобно през цялото време. В горния край на устройството виждаме бутон за „Широкоекранен режим“, който разгръща дисплея на смартфона. Трансформацията леко наподобява хибридна версия между iPhone и iPad. Други наблюдатели пък правят паралел с устройство, което сякаш комбинира iPhone 6s и Galaxy S7 edge в едно.

iPhone 7 широк екран

Разгъването на концептуалния iPhone 7 става посредством висококачествени „ръце“ от въглеродни влакна. Интересното е, че Sonitdac не само целят предизвикателство с щурата си концепция. Компанията явно е обмислила визията си внимателно, защото видеото с широкоекранния iPhone 7 е доста подробно. Вместо поглед само към екстериора на устройството, дизайнерите се гмуркат и из разположението на компонентите му:

3

Може и сами да видите цялостната концепция на Sonitdac в ето това видео:

Несъмнено, тази идея за широкоекранен iPhone 7 е повече от шантава. Във всички случаи тя е доста по-дръзка от предишни концепции за iPhone 7, които сме срещали. Шансът да видим широкоекранен iPhone като цяло е малък, но видеото на Sonitdac е едно приятно упражнение по креативност.

Източник: Cult of Mac.

MBP new article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.