1

Тази концепция за широкоекранен iPhone 7 е повече от шантава

#Новини
2016. 02. 24.

Слуховете около iPhone 7 са толкова многобройни, че дори не знаем откъде да започнем. Най-последното развитие около смартфона бе свързано с евентуалния дисплей, който ще видим като част от него. Наред с това, все още се чудим каква ли точно аудио изненада ще ни поднесат от Apple, дали ще видим един ултра тънък iPhone 7… Дизайнерите от Sonitdac обаче пускат креативността си на воля и ни предлага нещо доста по-шокиращо.

Може би в главите на дизайнерите на Купертино все някога се е завъртяла идеята за широкоекранен iPhone. Но сме почти убедени, че дори и те не са хвърлили толкова смел поглед към подобна промяна в това как би изглеждал един префасониран iPhone 7. Визията на Sonitdac:

iPhone 7 широкоекранен

Естествено, iPhone 7 концепцията няма да изглежда толкова неудобно през цялото време. В горния край на устройството виждаме бутон за „Широкоекранен режим“, който разгръща дисплея на смартфона. Трансформацията леко наподобява хибридна версия между iPhone и iPad. Други наблюдатели пък правят паралел с устройство, което сякаш комбинира iPhone 6s и Galaxy S7 edge в едно.

iPhone 7 широк екран

Разгъването на концептуалния iPhone 7 става посредством висококачествени „ръце“ от въглеродни влакна. Интересното е, че Sonitdac не само целят предизвикателство с щурата си концепция. Компанията явно е обмислила визията си внимателно, защото видеото с широкоекранния iPhone 7 е доста подробно. Вместо поглед само към екстериора на устройството, дизайнерите се гмуркат и из разположението на компонентите му:

3

Може и сами да видите цялостната концепция на Sonitdac в ето това видео:

Несъмнено, тази идея за широкоекранен iPhone 7 е повече от шантава. Във всички случаи тя е доста по-дръзка от предишни концепции за iPhone 7, които сме срещали. Шансът да видим широкоекранен iPhone като цяло е малък, но видеото на Sonitdac е едно приятно упражнение по креативност.

Източник: Cult of Mac.

Добави коментар