imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Тенис на маса и Apple Watch? Очаквано добра комбинация


Симпатичните експерименти с приложения за Apple Watch далеч не се ограничават с щурата морзова азбука, която ви представихме наскоро. Докато затаяваме дъх в очакване на новости около бъдещето на смартчасовника, креативни разработчици създават интересни неща за watchOS. Като например най-миниатюрният тенис на маса, който сте виждали.

Пинг понг забавлението несъмнено е един от най-раздвижените и забавни спортове. Ето, че то вече буквално е налично за игра върху китката на любителите на Apple Watch. Миниатюрно, но все така пленяващо, приложението A Tiny Game of Pong стана хит в последните дни. Кратка негова демонстрация може да видите тук:

Несъмнено, творението на Мат Виечек е семпло и леко ретро, но това не му пречи да носи неспирна забава със своят прост механизъм. Единственият недостатък тук е, че ще трябва да играете срещу компютър, защото приложението на поддържа мултиплейър режим.

Самият процес на игра е лесен: притежателите на Apple Watch просто използват „дигиталната корона“ на смартчасовника, за да движат хилката си насам-натам. Естествено, при всеки удар на топчето с хилката, Apple Watch ще извибрира съвсем леко. Тенисът идва в два режима: за лежерните играчи – класическа версия, а за по-състезателните – добре познатите предизвикателства на аркадните игри.

Все пак смарт джаджата може да бъде използвана по толкова много различни начини, тъй че един бърз гейм може да се окаже освежаваща част от ежедневието на всеки. Поне така мисли Виечек, който освен разработчик, е и заклет фен на Apple Watch. Предвид ключовата роля на смартчасовника за целия сектор на носимите устройства, няма как да бъде другояче!

Източник: Cult of Mac.

Services articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.