1

Три полезни метода да избегнете заплитането на вашите Apple слушалки

#Новини
2015. 06. 23.

Безспорно е, че дизайнът на Apple слушалките винаги е поддържал възхитително ниво на елегантност и изчистеност. Независимо дали става дума за слушане на музика на iPod, разговори по iPhone или включване към iPad, Apple слушалките са нашите неизменни технологични спътници.

Същевременно обаче, рано или късно, се стига до добре познатия проблем на всеки потребител: тяхното заплитане. Сякаш има някаква магия, която разбърква нашите Apple слушалки в момента, в който ги оставим в своя джоб или на каквато и да е повърхност.

Разбира се, разплитането на аксесоара не е чак толкова трудна задача (освен в наистина кризисни случаи), но все пак съдържа известен елемент на неудобство. А с него идва и любопитството как точно можем да предотвратим това.

Уил Уей от известната онлайн медия Business Insider явно е мислил дълго над този въпрос, защото предлага три метода да избегнем заплитането на нашите Apple In-Ear Headphones слушалки. По думите му, който и метод да използвате, все ще е добър избор – „слушалчестите” ви неволи ще бъдат дългосрочно разрешени.

Ето го и самия клип, в който можете да си харесате един от трите метода на Уей. Нашият фаворит е метод номер 3, но въпросът е:

На вас кой ви допада най-много?

Видео източник: Business Insider; заглавна снимка CNet.

Добави коментар