imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Три iPhone приложения, които ще ви помогнат да сте по-организирани


Несъмнено едно от най-сложните неща за постигане е да бъдем организирани и продуктивни. В нас сякаш има вграден механизъм, който често ни изкушава да помързелуваме. За щастие, наличието на технологични продукти като iPhone или iPad може да спомогне да избегнем хаоса. Особено като се има предвид колко огромен избор от подходящи приложения има в App Store. Естествено, Apple имат своя прекрасен Reminders ап, но нека погледнем и някои допълнителни възможности за по-организирано ежедневие.

Предложение №1: Todoist

Todoist е приложение, което се фокусира върху простички списъци с ясна цел. Може да зададете приоритет на задачките, които си поставяте за деня или седмицата. Също така имате опцията да уточните датата, до която искате да ги изпълните, и да прикачите „под-задачи“ към „главните“ ви ангажименти. Още по-добрият елемент е, че може да сегментирате различните неща за вършене: дали ще бъдат в графата с лични задачи, или пък нещо, свързано с работа…

iPhone приложения за продуктивност и организация.

Интерфейсът на Todoist за iPhone е много изчистен и подреден и е подходящ дори за хора, които използват подобен тип приложения за съвсем първи път. За по-продуктивно настроените хора, Todoist поддържа интеграции с Google Calendar, Evernote и други приложения.

Todoist има безплатна версия и може да го тествате от тук.

Предложение №2: Remember the Milk

Освен забавното си име, Remember the Milk разполага с хитър механизъм, за да ви напомни да свършите това, което е нужно. Първо трябва да зададете своите предпочитани настройки на официалния сайт на приложението, преди да го използвате оптимално на своя iPhone. Remember the Milk e известно със своите известия: може да ги получавате по имейл, като СМС, дори по Skype или Google+ Hangouts.

111

С други думи, едва ли лесно ще „забравите млякото“. Именно поради този механизъм, семплото iPhone приложение е най-подходящо за хора, които имат склонност да позабравят някоя и друга задача.

Също безплатно, Remember the Milk може да изпробвате от тук.

Предложение №3: Wunderlist

Wunderlist е продукт на немска прецизност, предвид факта, че екипът, разработил приложението, се намира в Берлин. Подобно на Todoist, тук може да организирате задачите си по категории и да им задавате „под-задачи“. Wunderlist може да бъде персонализиран по много начини и се слави с богат избор от функционалности. В известна степен, апът е силно ориентиран и към екипна дейност – имате възможността да създавате и споделяте списъци със задачи с ваши колеги или приятели.

iPhone продуктивни апове.

Wunderlist за iPhone има безплатна версия, която може да разучите от тук.

Източник: iMore.

MBP new article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.