imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Ще видим ли iPhone 6c тази есен?


Вече знаем, че в началото на септември ще бъдат представени новите модели iPhone 6s и iPhone 6s Plus. Дали от Apple не са подготвили и нов представител на “c” серията по-бюджетни iPhone-и?

Информациите за евентуаления iPhone 6c, които се появяват в последните месеци, са противоречиви. Още в края на май, една снимка на официалния сайт на Apple показваща смартфон, наподобяващ iPhone 5c, но с Touch ID сензор, предизвика дискусии за евентуалния бъдещ нов представител на “c” серията. И докато голяма част от детайлите относно iPhone 6s започнаха да се разкриват още преди неговото официално представяне, то евентуалният iPhone 6c остава обгърнат в мистерия. Някои анализатори прогнозираха, че той ще изостави характерния за “с” серията iPhone поликарбонатен корпус и ще бъде изработен от метал.

Снимка: 3DFuture.net
Снимка: 3DFuture.net

С представянето на iPhone 6 (4.7 инча) и iPhone 6 Plus (5.5 инча) от Apple влязоха в крак с тенденцията за увеличаване на размера на екрана на смартфоните. По-малките телефони обаче продължават да имат своите привърженици. Според последни информации, изтекли от мрежата от китайски доставчици на Apple, бъдещият 4-инчов iPhone 6c може да има А8 процесор, Touch ID и да поддържа Apple Pay. За сравнение, настоящият модел iPhone 5c ползва A6 чип.

Анализаторите не са единодушни относно това кога ще се появи на пазара iPhone 6c. Най-реномираният от тях, Минг Чи Куо от KGI Securities, твърди, че 4-инчовият iPhone ще бъде представен едва през 2016 година. Според други източници пък можем да го очакваме някъде през ноември, въпреки че Apple нямат склонност да представят новите си продукти през този месец на годината.

Снимка: 3DFuture.net
Снимка: 3DFuture.net

Първият iPhone, представител на “c” серията, срещна противоречиви отзиви сред феновете на Apple – някои много го харесват, докато други въобще не го одобряват.

iPhone 8 RED article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.