screen-shot-2015-09-23-at-8-36-13-pm

Ще забави ли iOS 9 вашия предходен модел iPhone?

#Новини
2015. 09. 25.

С всеки нов iOS ъпдейт, потребителите, разполагащи с предходни модели iPhone се притесняват, че новата версия на мобилната операционна система ще направи техните устройства по-бавни. Дали това е така и с iOS 9, вижте тук.

В Youtube канала на iAppleBytes се появиха видеа, сравняващи представянето на новоизлязлата iOS 9.0.1 с iOS 8.4.1 на предишни модели смартфони, като iPhone 4s, iPhone 5 и iPhone 5s.

Според видеата изглежда, че има известно малко забавяне при работата с повечето тествани компоненти на iPhone-ите, работещи с iOS 9.0.1. Времето за стартиране на iPhone 4s и iPhone 5 е увеличено леко, а при iPhone 5s това забавяне е едва доловимо. Камерата също работи малко по-бавно при новата iOS, като при iPhone 5s това отново е почти незабележимо. Siri е чувствително по-бърз в отговорите си на всички тествани устройства с iOS 9.0.1.

От Apple се похвалиха, че повече от половината iOS потребители вече са преминали на новата iOS 9 само няколко дни след нейното излизане, което превърна новата мобилна операционна система в най-бързо възприетия от потребителите софтуер, пускан някога от Apple. Излизането на iOS 9 обаче не мина съвсем безпроблемно, тъй като около седмица след това се появи iOS 9.0.1, поправяща някои от грешките в 9-ката.

Който разполага с предходен модел iPhone и е преминал на iOS 9, може да сподели впечатленията си дали наблюдава някакво забавяне във функционирането на своето устройство.

Източник: 9to5Mac

Добави коментар