imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Ето как 19 годишен спечели билет за WWDC 2017


През последните няколко години Apple посреща всички посетители и гости на WWDC в Bill Graham Civic Auditorium в Сан Франциско, с изключение на настоящата. Компанията ще даде ход на технологичното мероприятие днес в столицата на Силициевата долина или в McEnery Convention Center, който се намира в Сан Хосе, но това не е единствената промяна в организацията на WWDC 2017.

Припомняме ви, че съвсем традиционно Apple предоставя възможност на всяка свързана организация или личност, която все още се намира в процес на обучение да кандидатства за стипендия при строго определени правила. Всеки желаещ трябва да бъде регистриран като разработчик в системата на компанията и да изпрати кратка презентация, която разкрива неговите възможности и опит в програмирането, а привилегиите определено не са за подминаване.

01_apple_announces_date_for_wwdc_2017

Избраните късметлии получават изцяло безплатен билет за посещение на технологичното мероприятие и за първа година ще могат да се възползват от запазена и платена хотелска стая. Стандартната стойност на билета за посещение на WWDC 2017 се равнява на 1599 долара или сума, която вероятно не е толкова приемлива на този етап за Kenny Batista, но това не е от никакво значение. Студентът отделя около 30 часа в рамките на почти седмица за своята презентация чрез Xcode версията на Swift Playgrounds и ще прекара следващата седмица в Сан Хосе.

Късметлията е едва на 19 годишна възраст и вече е прекарал около година в Make School Product College в Сан Франциско. Учебното заведение приема всяка година около 50 кандидати от цял свят, докато процесът на обучение е изцяло свързан с разработване на компютърни технологии и програмни продукти без значение от тяхното приложение.

kenny-batista--400x400
Kenny Batista

Всяка година Apple предоставя възможност за достъп до WWDC по изцяло безплатен начин на около 300 обучаващи се лица, а за да разберете повече за значимото технологично мероприятие, просто посетете следната връзка.

Източник: Cult of Mac

iPad Pro 99 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.