imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Скици разкриват, че 4-инчовият iPhone 5se ще е сходен на iPhone 5s


Редица слухове се завъртяха около очаквания 4-инчов iPhone, който Apple най-вероятно ще ни представи идния месец. Първоначалните теории за един iPhone 6c отстъпиха на брандирания като iPhone 5se модел. Наред с това стана ясно, че въпросният 4-инчов смартфон ще е много, много по-мощен, отколкото очаквахме да бъде. Ето, че най-сетне сме с крачка по-близо до това как ще изглежда той – благодарение на изтекли в интернет скици.

Изображенията идват от производител на калъфи за устройството и ни показват много ясно, че iPhone 5se ще е доста идентичен на iPhone 5s. 4-инчовият смартфон се лансираше като хибрид, който може да наподобява и iPhone 6, затова нямаше как да знаем какъв точно дизайн да очакваме. Вече имаме красноречив отговор на това:

iPhone 5se дизайн според скорошни скици.

Размерите на iPhone 5se са същите, като на 5s: дължина от 123,8 милиметра, широчина от 58,6 милиметра и дебелина от 7,6 милиметра.

size1

Отвъд привидното отдалечаване от iPhone 6 поколението обаче, 4-инчовото устройство все пак ще „намигне“ към по-скорошните модели. На най-новите скици виждаме, че бутонът за изключване е изместен странично – дизайн, който Apple въведе с iPhone 6 и 6 Plus.

iPhone 5se дизайн на бутона за включване.

Изображенията не ни показват Touch ID бутон, но стана ясно, че iPhone 5se със сигурност ще поддържа функцията. Все още няма пълна яснота относно това как точно ще бъде организирана камерата на смартфона, но най-вероятно и тя ще следва логиката на iPhone 5s. Друга препратка към iPhone 6 поколението ще е леко закръгленият по краищата дисплей, който все пак няма да е чак толкова объл.

Във всички случаи, най-важният елемент на 4-инчовия 5se е обновяването на мощността на редица негови параметри. Най-вероятно ще видим A9 и M9 процесори, които се използват при iPhone 6s, поддържане на Live Photos, значително подобрена камера и редица други ъпдейти. Нека не забравяме, че се очаква iPhone 5se да бъде предлаган и в хитовия цвят розово злато.

Източник: 9to5MacMacRumors.

The Mall Bday articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.