imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

4K видео запис и 60 кадри в секунда при iPhone 8


Колкото и да ни се иска да се запознаем с всички характеристики на iPhone 8 още сега, това няма как да стане. Ще се наложи да изчакаме още няколко седмици или до септември, когато Apple ще представи своето ново мобилно устройство от висок клас, но имаме и една добра новина. За пореден път първият Firmware на HomePod разкрива появата на интересна промяна, която оказва влияние не само върху основната, разположена от задната страна на корпуса на поколението камера, но и върху тази, която е вградена в екрана.

Припомняме ви, че преди три дни Apple пусна първия Firmware на своята интелигентна тонколона, който може да бъде срещнат като AudioAccessory 1.1. Всеки подобен вариант, дори и този във вашето iOS устройство разполага с малък, но за сметка на това изключително важен код. Често разработката представлява неразделна част от операционната система, но по-интересното за нас от настоящата такава е, че тя крие в своето съдържание доста от възможностите на очакваното осмо поколение.

Благодарение на AudioAccessory 1.1, преди два дни се запознахме с реално схематично изображение на екрана на iPhone 8 и не само. Първият Firmware на тонколоната свидетелства и за появата на страхотната Smart Camera възможност, която вероятно чрез прогнозирания лазарен сензор ще може да разпознае какви обекти или елементи се намират около нас. Днес пред нас се разкрива още една промяна, която оказва влияние и върху вградените камери в iPhone 8.

С появата на поколение 6S се запознахме с основна камера, която може да заснеме висококачествено 4K видео съдържание при 30 кадъра в секунда, които според AudioAccessory 1.1 в очакваното предложение ще станат на 60. Промяната оказва влияние и върху предната камера, която е вградена в екрана на iPhone 8, а според значителна част от източниците, завидните характеристики вероятно са нужни на изцяло новата категория от приложения с добавена реалност.

Повече за iPhone 8 може да разберете, като посетите тази връзка.

Източник: 9to5mac

iPhone 8 RED article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.