imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

AirPlay 2 ще намери място в доста Smart телевизори


Ако искате да стартирате качен в iTunes филм или пък телевизионно предаване, това може да стане по доста лесен начин. Просто трябва да отворите iTunes през вашето iOS устройство, Mac или пък Apple TV, да изберете точно този вариант, който желаете и сте готови, а ние имаме една добра новина. Партньорството между компанията от Купертино и Samsung вече е факт. Съвсем скоро всеки от вас ще може да стартира някое от качените в iTunes предложения директно и от своя Samsung смарт телевизор, както и да визуализира съдържание от своето iOS устройство на широкия екран чрез полезната AirPlay връзка.

Достатъчно е само да изчакате до появата на съвместим с Apple телевизор на Samsung, след това да го потърсите в AirPlay устройствата, примерно през вашия iPhone и сте готови. Екранът на вашето мобилно устройство ще се появи на съответния телевизор мигновено и не само. Всеки потребител ще може да стартира и някое друго музикално парче през своето iOS устройство директно на широкия екран и най-важното – в пакета от смарт приложения на телевизора ще откриете и iTunes, като всеки от вас ще може да управлява разработката и чрез своя iPhone, включително и чрез гласова Siri команда, но имаме и още една добра новина.

Hey Siri, play Game of Thrones on my living room TV.

Партньорството в смарт категорията от телевизор между Apple и Samsung е само началото. Вероятно скоро ще се запознаем с доста други брандове телевизори, които също ще бъдат съвместими с вашите Apple устройства.

Припомняме ви, че във филмовата галерия на iTunes може да откриете доста широк набор от предложения, включително и заглавия, които до съвсем скоро са били в списъците на кината. За да стартирате избран филм, трябва да го закупите или пък да го наемете, като цената и при двата варианта е индивидуална. В повечето случаи наем на ново предложение се равнява на около 6.00 лв., но има и още нещо. Всички предложения са с изключително високо качество, не трябва да чакате тяхното сваляне за да ги стартирате, а голяма част от заглавията се отличават и с официални субтитри на български език.

Източник: MacRumors

MBAir 1850 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.