imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

AirPods 2: Всичко за очакваните скоро слушалки


Прогнозираното второ поколение AirPods така и не се появи през миналата година, което не трябва да ви притеснява. Висококачествените слушалки вече разполагат със своя задължителен Bluetooth SIG сертификат. Номерата на вписаните за регистрация модели са A2031 и A2032, а ако се чудите защо вариантите са два, причината за това е съвсем проста. Вероятно второто поколение на AirPods ще разполага не само с нов дизайн, но и с две разцветки на корпуса, а ние имаме още една добра новина. Разработката може да дебютира след по малко от две седмици.

Вече може да бъдем сигурни, че очакваните слушалки ще се отличават с обновен чип W2, който ще ви позволи да активирате интелигентния асистент чрез стандартната гласова команда Hey Siri, вместо с актуалното двойно докосване върху една от слушалките, за което свидетелства и втората бета на iOS 12.2. Вграденият Bluetooth модул ще премине към стандарт 5.0, което означава, че ще има по-широк обхват и при по-дълъг живот на батерията (новият стандарт изразходва значително по-малко енергия), а според патент на Apple от преди няколко месеца, второто поколение AirPods ще може да измерва и сърдечния ритъм на своя потребител.

Повечето източници загатват за AirPods 2 с доста сериозни не само технически, но и визуални промени, зад което твърдение застава и последният доклад на MySmartPrice. Корпусът на слушалките и зарядната кутия не само ще получат нов дизайн, но и потребителите ще могат да избират между два цвята – бял и черен. Освен това, материалът вече няма да бъде гланцов, а матов, която промяна придава по-голямо сцепление, но има и още нещо. Разработката ще може да се похвали и с доста по-сериозна нискочестотна звукова мощност (по-мощен бас) спрямо своя предшественик. Очакваната висококачествена разработка може да дебютира на 25-ти март тази година, по време на отганизираното It’s Show Time събитие от Apple.

Припомняме ви, че заедно с всички страхотни промени във второто поколение AirPods, MySmartPrice подкрепя и твърдението на Bloomberg, според което разработката ще може да измерва сърдечен ритъм, но не трябва да се предоверяваме. Вграждането на необходимите за целта биометрични сензори в корпуса на слушалките може да остане просто една интересна идея, а ние вече сме почти сигурни, че AirPods 2 ще дебютират заедно с официалната версия на втората iOS 12 актуализация, но за да разберем дали това ще се случи, ще трябва да изчакаме още около две седмици или до последния понеделник на този месец.

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.