imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Apple AirPods и три нови модела слушалки на Beats


Най-важното за годината Apple събитие – See you on the 7th преди броени часове ни представи дългоочакваните нови продукти и операционни системи на компанията, а в настоящата статия ще обърнем внимание на страхотните аудио слушалки AirPods и новите безжични модели на Beats.

Любопитната аудио разработка представя безжичен вариант за пренос на аудио съдържание, в съчетание с високо качество. Новите AirPods слушалки изразходват изключително малко енергия в процеса на работа, благодарение на което могат да се похвалят с до 5 часа продължителност на възпроизвеждане на звук без прекъсване.

Screen Shot 2016-09-08 at 1.13.13 PM

Разбира се, компанията от Купертино е предвидила и доста удобен вариант за зареждане на слушалките, когато се намирате в движение. Изключително удобното калъфче, което е неразделна част от тях, също разполага с вградена батерия с живот до 24 часа в режим на зареждане, а за да се възползвате от нея, просто трябва да поставите вашите AirPods слушалки в калъфчето.

Иновативните аудио слушалки разполагат с удобната възможност да се свързват абсолютно автоматично с вашето Apple Watch 2 или iPhone 7 устройство, а благодарение на вградените сензори в корпуса, точно преди говорителите, връзката ще бъде преустановена, когато извадите лявата или дясната слушалка от вашето ухо.

apple-airpods-open_01

Възможностите на страхотните безжични слушалки обаче не се разпростират само до тук. Вградените малки пъпки в корпуса на слушалките ви позволяват по един лесен и бърз начин, само с едно двойно почукване върху лявата или дясната пъпка, да активирате вашия Siri асистент.

Благодарение на лесното за изпълнение двойно почукване, разполагате с възможност да управлявате възпроизвежданото аудио съдържание, ниво на звука, да разберете какво е състоянието на батерията на вашето устройство, както и всяка друга функция, която е в състояние да изпълни интелигентният асистент.

screen-shot-2016-09-07-at-19-28-46

Изпълнението на всички удобни функции на слушалките се поддържа от специално разработен от Apple за целта чип, наречен W1. Благодарение на малките си размери, новата разработка е поместена в корпуса на слушалките, а освен ниската консумация на енергия, която изразходва, допринася и за изключително високото качество на звук, което предлагат слушалките.

Новата AirPods аудио разработка ще бъде пусната в продажба в комплект с разполагащото с вградена батерия калъфче, както и със стандартен Lightning кабел, а за да се възползвате от него, трябва да разполагате с устройство, което работи с операционна система като iOS 10, macOS Sierra или wathOS 3.

Screen Shot 2016-09-08 at 1.08.59 PM

Заедно с висококачествената AirPods разработка, вълнуващото събитие представи няколко нови и отново безжични модели на произвежданите от Apple и добре познати слушалки Beats, като BeatsSolo3 Wireless On-Ear и Powerbeats3 Wireless, а до тях се подрежда и изцяло новата, по-достъпна и разполагаща с кабелна връзка между лявата и дясната слушалка, серия BeatsX Earphones.

CrxnqFkVYAAk2PG

Всички представени варианти на Beats, подобно на новите AirPods, разполагат с новоразработения чип Apple W1, а благодарение на него, моделите ще могат да се похвалят с изключително високо качество на възпроизвеждане на звук и завидно нисък разход на енергия.

powerbeats-3-1024x553

Безжичните Powerbeats3 разполагат с 12 часа възможност за възпроизвеждане на звук, Solo3, от друга страна, предлагат четири различни и свежи разцветки, с които всеки потребител може да изрази своята индивидуалност, а не на последно място, BeatsX се характеризират с до 8 часа в режим на работа и много бързо презареждане, благодарение на стандартен Lightning кабел.

Новите AirPods, както и трите модела на Beats, се очаква да бъдат пуснати в продажба в най-скоро време, за да може всеки почитател на качествената аудио техника да им се наслади.

С невероятния iPhone 7 може да се запознаете тук, а с новото Apple Watch 2 поколение, като посетите следната връзка.

Източник: 9to5mac и macrumors

The Mall Bday articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.