imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

AirPower може да се появи през първата половина на 2019


Ако сте пропуснали четвъртото (последното) технологично събитие на Apple за 2018, което се проведе в началото на ноември месец на миналата година, трябва да знаете, че компанията ни запозна с няколко изключително вълнуващи продукти в Mac и iPad категориите. Говорим за страхотното MacBook Air поколение с Retina дисплей, мощната версия на Mac mini и изцяло новото iPad Pro поколение с разпънат екран и TrueDepth камера, но нека видим какво се случва и с прогнозираната безжична AirPower зарядна поставка.

Четвъртото технологично мероприятие на компанията се проведе в Howard Gilman Opera House в бруклинската музикална академия в Ню Йорк, но това не е от толкова голямо значение. Честно казано, потребителите вече чакат повече от година, за да се запознаят с прогнозираното AirPower безжично зарядно устройство на Apple, дори нещо повече. Според компанията, полезният аксесоар трябваше да дебютира в рамките на 2018-та, но явно няма да се наложи да чакаме още кой знае колко голям период от време.

Вероятно безжичната зарядна поставка ще се появи в рамките на първата половина на тази година, зад което твърдение застава поредната обява за работа на Apple. Припомняме ви, че в края на миналата година компанията отвори позиции за екипа Wireless Power Technology, а ние виждаме съвсем ясно, че измежду безжичните технологии Apple споменава и все още очакваната AirPower поставка, което означава само едно. При всички положения, безжичният аксесоар е в процес на разработка.

Не трябва да забравяме, че освен iPhone 8, iPhone 8 Plus и iPhone X, в рамките на тази година дебютираха още няколко устройства на Apple (iPhone XR, iPhone Xs и iPhone Xs Max), които разполагат с вграден модул за безжично зареждане на батерията, което отново подкрепя твърдението, че съвсем скоро може да се запознаем и с безжичната зарядна поставка. Достатъчно е само да изчакате появата на AirPower, да поставите вашия съвместим iPhone върху безжичната поставка и неговата батерия ще премине в режим на зареждане, което се отнася и за Apple Watch, а за да разберете повече за прогнозираното второ поколение безжични AirPods слушалки на компанията, посетете тази връзка.

Източник: MacRumors

iPhone Xs вноски article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.