imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Какво донесе първата основна актуализация на iOS 10


Страхотната мобилна операционна система iOS 10 дебютира преди почти месец и половина, а след като се запознахме с рекордния потребителски интерес към нея, станахме свидетели и на две малки актуализации, които поправиха няколко грешки, възникнали в процеса на работа.

Повече за предните малки поправки можете да разберете, като натиснете тук, а днес ще ви запознаем и с първата основна актуализация на мобилната операционна система, която излезе днес – iOS 10.1.

iphone-7-plus-portrait-mode-10-1-beta-1Всяко мобилно устройство, задвижвано с iOS 10 може да се възползва от първата основна актуализация, a при положение, че разполагате с iPhone 7 Plus, ще може да се насладите и на изцяло новия режим за снимане, наречен Portrait, за който може да си припомните повече, като посетите следната връзка.

Измежду всички останали новости и поправики, които могат да бъдат приложени и на голяма част от по-старите поколения iOS устройства, определено бихме акцентирали върху любопитната Bluetooth поправка, благодарение на която вече вашето устройство няма да изпитва затруднение при установяване на връзка с различно от Apple устройство, добавянето на нови визуални ефекти в приложението Messages и не на последно място, автоматичен бекъп на вашите People имена в активиран iCloud акаунт.

ios-10-1-cover-imagazin-bgС всички останали, не толкова съществени промени и поправки, бихте могли да се забознаете в Settings > General > Software Update на вашето iOS устройство.

Актуализацията, може да извършите по съвсем стандартен начин, а повече за страхотната мобилна операционна система iOS 10, може да разберете, като посетите следната връзка.

IPhone X buy article
Apple Inc. (AAPL)

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.