imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Какво донесе първата основна актуализация на iOS 10


Страхотната мобилна операционна система iOS 10 дебютира преди почти месец и половина, а след като се запознахме с рекордния потребителски интерес към нея, станахме свидетели и на две малки актуализации, които поправиха няколко грешки, възникнали в процеса на работа.

Повече за предните малки поправки можете да разберете, като натиснете тук, а днес ще ви запознаем и с първата основна актуализация на мобилната операционна система, която излезе днес – iOS 10.1.

iphone-7-plus-portrait-mode-10-1-beta-1Всяко мобилно устройство, задвижвано с iOS 10 може да се възползва от първата основна актуализация, a при положение, че разполагате с iPhone 7 Plus, ще може да се насладите и на изцяло новия режим за снимане, наречен Portrait, за който може да си припомните повече, като посетите следната връзка.

Измежду всички останали новости и поправики, които могат да бъдат приложени и на голяма част от по-старите поколения iOS устройства, определено бихме акцентирали върху любопитната Bluetooth поправка, благодарение на която вече вашето устройство няма да изпитва затруднение при установяване на връзка с различно от Apple устройство, добавянето на нови визуални ефекти в приложението Messages и не на последно място, автоматичен бекъп на вашите People имена в активиран iCloud акаунт.

ios-10-1-cover-imagazin-bgС всички останали, не толкова съществени промени и поправки, бихте могли да се забознаете в Settings > General > Software Update на вашето iOS устройство.

Актуализацията, може да извършите по съвсем стандартен начин, а повече за страхотната мобилна операционна система iOS 10, може да разберете, като посетите следната връзка.

Services articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.