imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Подобрения в последната актуализация 9.2 на Instagram


Приложението за споделяне на снимки и видео съдържание Instagram, което вероятно вече знаете, че е собственост на социалната мрежа Facebook, е неразделна част от ежедневието на многобройни потребители на мобилни устройства,  използващи мобилната операционна система iOS.

Както всяка актуализация, така и настоящата, ще донесе значителни промени в техническия начин на работа на приложението, както и вероятна необходимост от поправки на грешки, но този път, заедно с тях, потребителите ще имат възможност да се насладят и на страхотни нови функции.

instagram-stories-low-light-capture

На първо място ще обърнем внимание на така наречена low light функция, която е добавена в контролната лента в режим на снимане между съществуващите към днешна дата функции, като включване/изключване на светкавицата и завъртане на ориентацията на снимката.

Включвайки функцията може да бъдете сигурни, че вашата светкавица ще се активира в много по-лек режим, което в голяма част от случаите, когато правите снимки в тъмно пространство, би допринесло за по-качествено отпечатване на желаното съдържание.

Следващата и последна, но за сметка на това страхотна функция, която ще ви предложи последната актуализация на Instagram, ще ви позволи да увеличите всяко не само фото, но и видео съдържание. Вероятно от доста време чакате подобна промяна, а днес вече тя е налична. Просто трябва да обновите вашето приложение, а след това по стандартен начин, като докоснете с два пръста и разтеглите съдържанието, то ще се увеличи.

Въпреки, че качеството на взетите през приложението снимки не може да се похвали с висока резолюция, функцията все пак би намерила приложение, като до известен момент няма да пикселизира значително желаното за преглед фото или видео съдържание.

За да се насладите на последните новости, които предлага актуализация 9.2 на Instagram, трябва да обновите приложението по стандартен начин, след като достъпите до App Store, а след това докоснете върху стандартната икона в долния десен ъгъл, която ще визуализира всички налични актуализации.

В отворения прозорец просто изберете желаното за актуализиране приложение и веднага, след като процесът приключи, ще разполагате с неговата последна версия.

Източник: 9to5mac

MBP vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.