imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Alto’s Adventure: препоръчана iOS игра от App Store


До преди около месец и седмица всеки от нас разполагаше с възможност да свали някое платено приложение или игра по безплатен начин, след като се възползва от промоционалната кампания Free App of the Week на App Store, но не и след появата на iOS 11. С новата версия на системата нашите любими разработки от тази категория останаха в миналото, като на тяхно място идват рубриките Game of the Day и App of the Day.

Реално погледнато, новите класации не са за пренебрегване. Макар и често предложенията в тях да са платени, може да се запознаете с изключително интересни варианти, за което свидетелства и днешното предложение в секцията Game of the Day. За да свалите Alto’s Adventure и на вашето устройство се налага да разполагате с версия на iOS поне девет, около 150 MB свободна памет и да заплатите 10.99 лв., но всеки един похарчен лев по разработката на Snowman си заслужава.

Редакторите на App Store не само акцентират върху идния зимен сезон със страхотното сноуборд приключение, но и ни подсещат за една игра от 2015 година, която към днешна дата е спечелила не една или две награди. Освен с приза на Apple за най-добра игра на годината, Alto’s Adventure може да се похвали с първото място в Best Looking Video Games на TIME и Best iPhone apps of 2015, но нека видим и каква е и ролята, която са ви предопределили разработчиците на хитовото предложение.

Вашата единствена задача в двуизмерното гейм приключение се свежда до това да се погрижите за Alto да се спусне от високите заснежени върхове до някоя по-ниска част от пистата без да се нарани и без да пропусне нито една лама, която се изпречи пред него. Без съмнение, не само графиката, но и музикалното оформление ще се харесат на всеки от вас, а при положение, че искате да се отпуснете и просто да покарате на спокойствие, преминавате в режим ZEN и сте готови.

Повече за iOS 11 може да разберете, след като посетите тази връзка, а за обновения App Store в новата версия на системата, като натиснете тук.

iPhone Xs вноски article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.