imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Alto’s Odyssey: продължението на версия Adventure за tvOS и iOS


Заедно с приза на Apple за най-добра игра на годината, Alto’s Adventure заема първото място и в надпреварата Best Looking Video Games на TIME и то съвсем заслужено. Разработката на Snowman се отличава със своята изключителна графика, музикално оформление и интересни заснежени участъци, които трябва да прекосите, но това вече е минало. Точно три години след появата на оригиналното предложение, в рамките на App Store се появи и неговата втора част, която може да откриете под заглавието Alto’s Odyssey.

Разликите между старата и новата версия на екстремната гейм разработка не са толкова големи. И в новото приключение вашата единствена задача се свежда до това да се погрижите Alto да се спусне от високите заснежени върхове до някоя по-ниска част от пистата, без да се нарани, но в новата Odyssey разработка разполагате с възможност да напуснете рамките на зимния сезон. Всеки потребител може да изпробва своите умения, като се спусне по завладяващите пустинни пясъчни дюни или премине през някой морски летен курорт, и не само това.

Препятствията в новата версия на хитовата разработка на Snowman са доста по-сложни. Ако видите въздушен балон, не се колебайте да се насочите към него. Той ще ви помогне да прескочите голяма пропаст или просто да прекосите пистата значително по-бързо, но нека разгледаме и техническите изисквания на играта. За да инсталирате Alto’s Odyssey трябва да разполагате с iOS поне 10 и със свободна памет от около 205 мегабайта, стига да се опитвате да инсталирате играта върху най-новата версия на операционната система, но има и още едно малко условие.

Цената на играта се равнява на 10.99 лв., но всеки един похарчен лев по разработката на Snowman си заслужава. Достатъчно е да свалите предложението, примерно на вашия iPhone , и то ще се появи автоматично и на вашия iPad и дори Apple TV, което означава само едно. Всеки потребител разполага с възможност да започне игра през своето iOS устройство и да я продължи през tvOS на широкия екран, а при положение, че искате да се отпуснете и просто да покарате на спокойствие, преминавате в режим ZEN и сте готови.

Източник: iTunes

iPad Pro new vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.