iOS-Android-Wear-746x419

Android Wear вече е съвместим и с iPhone

#Новини
2015. 09. 02.

От Google обявиха, че софтуерът за интелигентни часовници Android Wear вече може да работи и с iPhone. Официалното приложение на Android Wear за iOS вече е налично в App Store.

Благодарение на новия app, който можете да намерите тук, собствениците на съвместими с Android Wear смарт часовници ще имат възможност да получават известията от iPhone-a си директно на своята китка. Android Wear за iPhone има някои от познатите на Android потребителите характеристики, като Google Now, фитнес функционалности, както и предварително инсталирани гугълски приложения като Weather и Translate. Android Wear приложенията от други разработчици няма да могат да се използват във версията за iPhone.

Android-Wear-iOSAndroid Wear за iOS не поддържа настоящите модели Android Wear смарт часовници. Приложението ще бъде съвместимо с новия LG Watch Urbane, с очакваните на пазара Asus ZenWatch 2 и Huawei Watch, както и с останалите Android часовници, които предстои да бъдат пускани на пазара в бъдеще.

Въпреки пускането на версия на Android Wear за iOS, iPhone потребителите едва ли биха останали очаровани от интеграцията, която приложението предлага. Да не забравяме, че Apple Watch е създаден специално, за да работи с iPhone, а на пазара има и други смарт часовници, които предлагат добра iOS интеграция, като Fitbit Surge, например.

Източник: iMore

Добави коментар