cover_angrybirds2-746x419

Angry Birds 2 вече е тук

#Новини
2015. 07. 30.

От днес продължението на изключително успешната поредица мобилни игри на Rovio вече е налично в App Store. Предлагаме ви кратък обзор на новостите в Angry Birds 2.

Ако сте играли някоя от многобройните предишни версии на играта (те са цели 14!), то със сигурност обликът на Angry Birds 2 ще ви се стори доста познат. Целта остава същата: с помощта на гигантска прашка трябва да изстреляте минимален брой птици, имащи различни качества, с които да унищожите злите прасета. Стилът на Angry Birds 2 остава непроменен спрямо предните игри от поредицата, но има и някои нововъведения. Редом до новия графичен енджин и картата на света, има и някои промени в геймплея.

Вече ще можете ръчно да избирате коя птица да използвате, вместо да изстрелвате ядосаните пилета в поредността, зададена от играта.

angry1Друга новост е въвеждането на карти с магии и възможността за развиване на определени умения, което ще придаде на играта малко повече тактически елементи.

angry2Ще има и босове, които ще представляват гигантски прасета. За да бъдат унищожени, те ще трябва да понесат повечко удари в сравнение с обикновените прасета. Новите босове ще допринесат за разнообразието в играта, тъй като, като цяло, повечето нива са еднотипни.

angry3

Можете да си свалите и да изпробвате Angry Birds 2 от тук.

Източник: AppAdvice

Добави коментар