imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Angry Birds Isle of Pigs: Едно изцяло ново AR приключение за iOS


Не бихме могли да допуснем, че все още не сте чували за Angry Birds. Хитовата игра може да се похвали със значителен брой издания, но това не трябва да ви отблъсква. Всеки следващ вариант е точно толкова вълнуващ, колкото и неговия предшественик, стига ядосаните пилци да не са ви омръзнали, а ние имаме една добра новина. Изглежда, че създателите на играта полагат сериозни усилия да задържат потребителския интерес върху своята разработка, за което свидетелства и очакваното по-късно през пролетта Angry Birds AR: Isle of Pigs издание с елементи на добавена реалност.

Припомняме ви, че оригиналната версия на играта беше представена през 2009-та година, а ние сме сигурни, че разработчиците от Rovio дори на са мечтали за толкова грандиозен успех. Сагата между ядосаните пилета и злите прасета грабна интереса на огромна част от потребителите, докоснали се до нея, а това мотивира финландския създател през следващите години да разработи още множество варианти. Така, през 2019 година изглежда ще се запознаем и със страхотната AR версия на играта.

Предложението използва заложената ARKit връзка на Apple, за да постави виртуални елементи в реална среда, използвайки основната камера на вашия смартфон, който реално погледнато ще се превърне в прашка. Просто трябва да се прицелите и да нанесете своя удар, както е било винаги досега.

Всеки потребител има право да се разхожда около поставените елементи, за да прецени точно под какъв ъгъл ще може да нанесе най-сериозен удар, стига около вас да няма реални обекти, които да ви попречат на това.

За да се възползвате от Angry Birds AR: Isle of Pigs трябва да разполагате с iPhone поколение поне 6s и с някоя от актуалните версии на iOS, но има и още нещо. Всеки ще може да свали играта безплатно, както и да се възползва от заложените покупки през приложението в нея. За целта, трябва да изчакате още няколко седмици, а ако искате да App Store да ви подсети, когато се появи официалната версия на проекта, това може да стане доста лесно. Достатъчно е да посетите тази връзка, да докоснете върху Pre-Order и сте готови.

Източник: Rovio

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.