imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

iOS 10 и първите приложения в Messages App Store


На днешната дата, най-вероятно след няколко часа, всеки потребител на iOS устройство ще може да обнови своята мобилна операционна система с официалната 10-та актуализация, а вече забелязваме и първите приложения, които са създадени специално за нея.

Въпреки, че броят на новопоявилите се iOS 10 приложения в App Store все още не може да бъде определен като огромен, вероятно част от тях ще разполагат с до скоро предоставената само за разработчиците Siri SDK връзка. Благодарение на страхотната новост, всеки потребител ще може да управлява избрано нефабрично приложение просто като отправи гласова команда към асистента по стандартен за Siri начин.

messagesappstore-800x600

Веднага след страхотното удобство, което със сигурност ще разшири функциите на интелигентния асистент, отправяме поглед и към изцяло новия Messages App Store. Неговата поява свързваме с предоставената възможност за разработване на малки приложения, които в новата операционна система по съвсем стандартен начин биха могли да бъдат приложени като допълнителни функции към традиционното приложение Messages.

Изцяло новата категория започва да се пълни, а първото приложение, на което ще обърнем внимание, е наречено от своя разработчик съвсем точно и ясно Rock-Paper-Scissors. Благодарение на него, всеки потребител ще разполага със забавната възможност да поиграе на камък-ножица-хартия с избран приятел и то единствено през стандартното приложение Messages.

messages-app-store-imagazin-bg

Любопитната игра може да свалите, като посетите следната връзка или след като достъпите до своето Messages приложение. Активирайте иконата, наподобяваща четири малки кръгчета, а веднага след това докоснете върху малкото плюсче. Това е всичко, вече се намирате в новия Messages App Store, а от него може да инсталирате което и да е избрано от вас интересно под-приложение.

Страхотната промяна разширява възможностите на приложението Messages значително. Измежду всички под-приложения може да откриете такива, благодарение на които да добавите неограничен брой стикери, които да прилагате към вашите съобщения и дори интернет браузъра Safari, благодарение на който съвсем бързо и лесно да зареждате уеб съдържание от получена връзка директно през вашето стандартно Messages приложение.

След броени часове всеки потребител, който разполага с мобилно iOS устройство, което отговаря на хардуерните изисквания, ще може да се запознае с официалната версия на най-значителната от всички до този момент 10-та актуализация на iOS.

Повече за iOS 10 може да научите, като посетите следната връзка, а за страхотното 7-мо поколение iPhone, като натиснете тук.

Services articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.