imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

App Store с рекордни продажби през празничните дни


Заедно с всички промени и възможности, последната версия на iOS се отличава и със значително обновен App Store. Вече всеки потребител може да открие по един доста по-лесен начин желано приложение или игра, което оказва положително отражение и върху реализираните продажби, особено в рамките на изминалите празнични дни.

Преди броени часове Apple сподели официално, че през седмицата, която обхваща периода от Бъдни вечер до края на миналата година, App Store за iOS може да се похвали с извършени покупки на приложения и игри в размер на 1.22 милиaрда долара, докато само на 1 януари продажбите се равняват отново на рекордните 322 милиона долара. За да се запознаете със съобщението на компанията, посетете тази връзка, а ние ще ви покажем какво смята Фил Шилер в качеството си на маркетинг директор на Apple за завидните продажби:

App Store достигна до нова рекордна седмица. Между Бъдни вечер и последния ден от миналата година реализира приходи в размер на 1.22 милиарда долара, докато в рамките на първия ден от новата година продажбите се равняват на над 322 милиона долара. Благодарение на вдъхновяващата работа на разработчиците ни и нашите страхотни клиенти по цял свят, App Store отбеляза отличен карй на 2018 година и стартира новата 2019-та с гръм и трясък.

Според компанията, за положителната статистика допринася изключително много новата версия на Fortnite и PUBG, които се отличават и като най-сваляните игри в рамките на изминалите празнични дни, като плътно след тези предложения се подреждат Brawl Stars, Asphalt 9 и Monster Strike, а ако искате да разберете повече за промените, с които може да се похвали последната версия на мобилната операционна система, посетете тази връзка.

Източник: Apple

New MBAir promo article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.