imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Apple обявява резултатите за Q2 на 27 април


Акциите на Apple бележат застой през последните няколко седмици, но това може бързо да се промени, когато компанията от Купертино обяви на инвеститорите своите печалби за Q2 2015 (първото тримесечие на 2015).

От Apple обявиха, че ще изнесат данни за финансовите резултати за този период на 27 април. Главният изпълнителен директор Тим Кук и главният финансов директор Лука Маестри ще оповестят колко iPhone-a са били продадени и ще дадат отговор на въпроси, зададени от инвеститорите. Очаква се от технологичния гигант да обявят следващата фаза от своята програма за обратно изкупуване на акции, след като Тим Кук загатна, че тази програма ще набира повече сила.

След всички рекорди, които бяха счупени през последното тримесечие на 2014 година, се очаква финансовите резултати отново да бъдат впечатляващи. Според прогнози на анализаторите периодът януари-март 2015 година ще представлява второто най-успешно тримесечие в историята на компанията.

Събитието, на което ще говорят Кук и Маестри, ще бъде излъчвано на живо на инвеститорския сайт на Apple на 27 април от 23:00 българско време. Очаквайте малко след това отзвукът от финансовите новини да достигне и до вас чрез imagazin.

Източник: Cult of Mac, снимка: NBC News

iPhone 8 prom article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.