ipad-pro-io9-keyboard-scaling-759x500

Apple планира да пусне нова клавиатура за iPad

#Новини
2015. 09. 07.

Докато сме в очакване на голямото Apple събитие в сряда, в интернет пространството се появиха сведения за поредните нови продукти, които са ни подготвили от Купертино.

Вече ви съобщихме подробности около нашите очаквания за продуктите, които ще бъдат представени в сряда. И докато iPhone 6s и iPhone 6s Plus, новото Apple TV, iPad Pro и iPad mini 4 интересуват живо всички фенове на Apple, аксесоарите за тези устройства обикновено остават на заден план. Според последни сведения, от Apple разработват нова Bluetooth клавиатура, която да бъде ориентирана към най-големия таблет в историята на компанията – 12.9-инчовия iPad Pro, който се очаква да бъде показан пред публика в сряда. Източниците на New York Times посочват, че новата клавиатура може да бъде пусната на пазара до края на годината.

Вече ви съобщихме, че от Apple подготвят нов модел Apple Wireless Keyboard, както и нова безжична мишка (Magic Mouse 2), и ви показахме как би могла да изглежда клавиатурата. Предстои да разберем дали тези продукти ще ни бъдат показани в сряда, или това ще бъде отложено за по-късен етап през годината. Следете imagazin.bg, за да бъдете сред първите, които ще узнаят какво ще предстви Apple на 9 септември.

Източник: MacRumors, главна снимка: News Ledge

Добави коментар