imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Apple може би планира собствени ТВ предавания


Според публикация на Variety, Apple са започнали предварителни разговори с представители на филмовата и ТВ индустрия в Холивуд, чиято крайна цел е произвеждането на собствени предавания.  

Източниците на Variety са дали противоречиви сведения за мащабите на амбициите на Apple за продуциране на собствено видео съдържание. Не става ясно и дали от Купертино ще се фокусират върху ТВ предавания, върху филми, или върху двете едновременно. Това, което източниците разкриват е, че екип на Apple вече е влязъл в контакт с представители на Холивуд. През следващите месеци се очаква от Apple да започнат да наемат кадри за своя продуцентски отдел, който да стартира работа догодина.

Според Variety, Apple са направили изключително щедро предложение на Джеръми Кларксън, Джеймс Мей и Ричард Хамънд, които наскоро напуснаха BBC след скандал, въпреки че тяхното предаване Top Gear е най-успешната продукция в историята на британската телевизия. В крайна сметка Кларксън и компания обаче приеха офертата на Amazon, където се очаква да продължат легендарното си предаване.

снимка: Apple
снимка: Apple

Представянето на дългоочакваното ново Apple TV е насрочено за 9 септември, но прогнозите са, че подготвяната интернет ТВ услуга на Apple ще бъде отложена за 2016 година. Все още не е ясно как точно ще функционира тази нова услуга, но се предполага, че тя ще дава възможност за стриймване през интернет на телевизия на живо. Услугата ще включва пакет от популярни телевизионни канали, които ще могат да се наблюдават срещу определена абонаментна такса.

Услугата едва ли ще бъде ориентирана към нашия пазар, но пък би било интересно да видим какви ТВ предавания биха направили от Apple.

Източник: Variety

MBP new article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.