imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Apple ще се фокусира върху подобряването на Apple Music


Малко повече от два месеца след пускането на Apple Music, услугата има своите почитатели, както и своите критици. От Apple си признаха за някои недостатъци на платформата и обявиха, че ще се фокусират върху нейното подобряване.

Сред най-често срещаните оплаквания от услугата за музикален стрийминг на Apple, са объркващият й потребителски интерфейс, както и някои проблеми с iTunes библиотеките. В интервю пред The Guardian Оливър Шусер от Apple сподели, че от компанията работят усилено за подобряването на недостатъците на Apple Music.

Активно работим, за да направим продукта по-добър. Фокусирали сме се върху плейлистите и редакторската работа и имаме екипи по целия свят, които работят върху това, но също добавяме нови функции и изчистваме някои неща.

Apple-Music-3Шусер (вице-президент на iTunes International) призна, че от Apple трябва да подобрят Connect платформата, свързваща изпълнителите с техните фенове.

Apple Music Connect се разраства стабилно и все повече изпълнители се свързват със своите фенове, но има още работа, която да бъде свършена до края на годината.

Apple Music стартира в повече от 100 страни за iOS, Mac и PC на 30 юни 2015 г., а около 11 милиона потребителя се абонираха, възползвайки се от предлагания безплатен тримесечен период, в който услугата може да бъде използвана. Очаква се през есента Apple Music да тръгне и за Android. За някои от потребителите на услугата, които са се регистрирали веднага след пускането й, тримесечният пробен период скоро ще изтече. След това ще можем да придобием по-ясна представа как се възприема Apple Music от хората и какъв процент от ползващите безплатната версия ще бъдат склонни да плащат по 4.99 евро на месец, за да ползват услугата.

Източник: MacRumors

iPaD June article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.