imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Apple представя iPhone 7 на 7 септември от 20:00 часа


От Apple официално потвърдиха датата и часа на дългоочакваното събитие, което ще ни направи свидетели на представянето на iPhone 7, Apple Watch 2, както и на новите версии на операционните системи на компанията.

За разлика от друг път, текстът на поканата сега не е особено загадъчен – “See you on the 7th” или “Ще се видим на 7-ми”.

Най-важното Apple събитие за 2016 година ще се състои на 7 септември от 20:00 часа българско време в Bill Graham Civic Auditorium. Ако си спомняте, именно тук бяха обявени iPhone 6s, Apple TV 4 и 12.9-инчовият iPad Pro преди една година. А ние, също като миналата година, отново ще проследим за вас всичко най-интересно, още докато събитията се случват.

iPhone-7-2-1Очаква се на 7 септември да видим за пръв път iPhone 7, а устройството едва ли ще се отличава особено много на външен вид от настоящето iPhone 6s поколение. Козметичните промени в дизайна, като изместването на антените на задния панел на устройството и вероятният нов цвят, ще бъдат допълнени от сериозни подобрения във вътрешността на смартфона – повече RAM, повече място за съхранение (до 256 GB), по-добър процесор (A10 чип), Force Touch Home бутон и по-добра “двойна” камера. Със сигурност премахването на стандартния жак за слушалки ще разбуни духовете, а предстои да разберем още какви изненади са ни подготвили от Apple. Всички наши статии, свързани с бъдещия iPhone 7, можете да видите тук.

ios10coverВъпреки, че iPhone 7 сигурно ще се превърне в основната тема на събитието на 7 септември, Apple най-вероятно ще ни демонстрират и други интересни продукти, като Apple Watch 2, както и официалната версия на iOS 10. Не е изключено да станем свидетели и на някоя изненада.

Ние, както обикновено, ще проследим събитието и ще ви информираме за всичко най-интересно, свързано с него!

iPhone 8 RED article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.